А маємо....Меню на сегодня І мрії залишились мріями....зося писал(а):В своєї уяві вінмріє виглядати ось таким розумним гусаком ,але маємо те що маємо.MY-DREAM писал(а):Де ж іще "недообщіпанний гусак" може вважати себе важливим павичем.

А маємо....Меню на сегодня І мрії залишились мріями....зося писал(а):В своєї уяві вінмріє виглядати ось таким розумним гусаком ,але маємо те що маємо.MY-DREAM писал(а):Де ж іще "недообщіпанний гусак" може вважати себе важливим павичем.

А какое отношение Москва и СПб имеют к Киеву? Это раз.Манула писал(а): Почему тогда русский должен быть государственным в Киеве?
У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Федурчик, так республик-то всего 21!
Таки у Вас проблемки!

Так значит и у нас есть право отстаивать только один государственный язык (русский) на Украине?зося писал(а): а відстоювали своє примарне право на єдину державну мову в Україні
 Ведь все граждане Украины равны по Конституции! Но мы, русские и русскоязычные, в большинстве не шовинисты, в отличие от радетелей языковой дискриминации.
 Ведь все граждане Украины равны по Конституции! Но мы, русские и русскоязычные, в большинстве не шовинисты, в отличие от радетелей языковой дискриминации.
Федурчик, приклади наведiть, будь ласка! Накидайте лiнкiв, як личить дiйсно "спецiалicтовi ..."Feodor писал(а):У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Таки у Вас проблемки!
Я Вам линк, малышка, уже давал. Вы даже с простым не справились. Попробуем ещё раз: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B8%D0%B8Юлиана657 писал(а): Федурчик, приклади наведiть, будь ласка! Накидайте лiнкiв, як личить дiйсно "спецiалicтовi ..."

Ясно. С задачкой Вы не справились...Юлиана657 писал(а):А Вы считали? Вы разницу между понятиями "государственный" и официальный язык понимаете?

Feodor писал(а):P.S. Привет вам от Жанны с благодарностью за чудесные грибы.
 всегда рады. Будете во Львове - ждем.
 всегда рады. Будете во Львове - ждем.Федь, вот пример -Feodor писал(а):Но мы, русские и русскоязычные, в большинстве не шовинисты, в отличие от радетелей языковой дискриминации.
как по мне, так шовинизм...JULIE писал(а):Нет, Роман, мне не "ліньки вчити українську" , я учила её в школе и в университете и владею хорошо.
Вопрос в том, что я НЕ ХОЧУ говорить по-украински.

За умов діалогу та взаємоповаги - так. Але, RomUA, якщо хтось до вас приходитиме регулярно і паплюжитиме речі, які для вас є дорогими і важливими, і робитиме це регулярно і постійно, незважаючи на всі ваші аргументи і докази, та ще й у такій зневажливій формі, вашого бажання спілкуватися з такою людиною на довго вистачить? Сумніваюся.RomUA писал(а):P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...

ЮляFeodor писал(а):У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Таки у Вас проблемки!

Ви перша жінка, якій все одно, що Федір називає Вас то пупсиком, то малишкою.... я так розумію епітети скінчилися, тому як далі реагувати на звернення до нього як Федюнчик, він не знає.
  Ви перша жінка, якій все одно, що Федір називає Вас то пупсиком, то малишкою.... я так розумію епітети скінчилися, тому як далі реагувати на звернення до нього як Федюнчик, він не знає.
Романе, це трошки не так... Це як у нас кажуть :"Напали всим селом, насилу одгавкався......"RomUA писал(а):
P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...

Якось дивно , коли Федір дозволяє собі переходити на особистості, то це норма. А коли по відношенню до нього то це вже не вітається. У Федора теж є свій кружок "інтелігентних"подруг з якими він весело топчеться по українській мові та культурі, та дозволяє собі ображати не тільки співбесідника а його родичів. Нічого хай звикають, що посієш те пожнеш. Хочуть рівності та поваги, хай починають з себе і свого ставлення до України , української мови,та навчаться поважати людей , які вважають себе українцями.RomUA писал(а):P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 14 гостей