Я б не сказала, що зберегти їх взимку така вже проблема, принаймні для мене. Декілька років вони в мене зимували, як і будь-які інші рослини, в кімнатах. Все було гаразд, не жовтіли. Але от з цвітінням було поганоПотрёпанная Лисса писал(а):У мене тільки одна проблема, зберегти їх зимою. Їм зимой потрібна прохолода, бо в будинку вони жовкнуть! Я минулим літом 10 черенків посадила, прищипнула, і такі кущики були, просто супер. Винисла їх в кімнату де не було опалення ( бо в будинку вже було жарко ), і в один "чудовий" день заходжу, а їм капець, змерзли( в ночі великий мороз був ), так шкода було!
От тепер не знаю куди я їх буду ставити ціею зимоюА куди Ві їх на зиму ставите?

Честное слово, ни разу не сталкивалась за 8 лет моего увлечения пеларгониями! Т.е. другие цветоводы у меня часто спрашивают, "а как ты борешься с клещом?" Мне остается только плечами пожимать. Я даже забыла, как он выглядит.Юла писал(а):А вот по поводу того, что никто не кушает зоналки.... Клещ очень даже любит ими полакомиться
И я присоединяюсь с просьбой о поподробнейTropic писал(а):Но ведь существуют таблетки и палочки , которые закапываются в горшки на 2 месяца и от насекомых и от болезней.

Tropic, Mirage, очень красивые растения!