Я на початку бачив прапори Свободи, але вони потім кудись ділися, не було прапорів й інших політичних сил. Лише національний, прапор націоналістів та білий стяг з тризубом. Не було й пристрасного філолога, лицаря Української мови, гаспожі Фаріон.

Мітинг очевидно мав бути широко освітленим в ЗМІ, бо фотографуючої, фільмуючої братії було ледь не по людині на кожного мітингуючого.

Як я казав - мітинг відбувся без ексцесів, міліціянтам роботи не було.

Люди висловили своє "фе" діям нинішньої влади й розішлися. Розгляд сумнозвісного закону таки відклали на післявиборчий період. Не думаю, що мороз, зима, погана погода завадить людям прийти ще раз під стіни ЛОДА, де головує регіоналівський губернатор Горбаль.

Людина, яка немає громадянської позиції та не ходить на вибори, вішає ярлики на людей свідомих з громадянською позицією. Для вас не притаманно відстоювати свою позицію діями та вчинками, максимум що ви можете виказувати свою думку на квіткових форумах, як вам не поталанило жити в цьому""геополитическом недоразумении" . З якою легкістю ви дозволяєте собі навішати ярликів, образити, але якщо людина починає з вами спілкуватися вашою мовою, то чомусь  вам це не подобається.
 Людина, яка немає громадянської позиції та не ходить на вибори, вішає ярлики на людей свідомих з громадянською позицією. Для вас не притаманно відстоювати свою позицію діями та вчинками, максимум що ви можете виказувати свою думку на квіткових форумах, як вам не поталанило жити в цьому""геополитическом недоразумении" . З якою легкістю ви дозволяєте собі навішати ярликів, образити, але якщо людина починає з вами спілкуватися вашою мовою, то чомусь  вам це не подобається.

хотя очень стараюсь детей учить говорить на родном украинском...
 хотя очень стараюсь детей учить говорить на родном украинском...