Олена Добровольська
8 ч. · отредактировано ·
Навiяно Чепиногою. Замiсть пошлоï розкошi дебiльних трояндових букетiв пропоную дарувать новопризначеним губернаторам гаманець зроблений зi шкiри попередника з написом Слава Украïнi. Щоб воно, падло, пам‘ятало, що розплата неминуча.
Один священик у проповідях дуже любив ганьбити москалів. Люди почали скаржитися, бо десь у когось була якась у Раші родина і т.д.
Викликає єпископ того священика і каже:
- Сину, Господь помер за всіх людей і за москалів у тому ж числі. Не рухай їх.
- Добре, Владико, усе зрозумів.
Настає Великдень, до села з’їжджаються звідусіль до рідної хати односельчани, приходять до храму, а там отець і каже проповідь:
- І от настав Страсний Тиждень. Ото Господь і каже: «Той, хто сидить зі Мною за столом – зрадить Мене». А Юда й одзивається: «Нє я лі ета, Госпаді?»
Створив Бог рай. І заселив Він рай мавпами. Потім надоїло Богу, що мавпи по раю ходять тай каже Він мавпам:
- Мавпи йдіть на землю, там маєте навчитись обробляти землю, вирощувати різні культури, створювати промисловість.
От мавпи і пішли на землю, але там вони розділились. Одні робили як їм Бог наказав: навчились землю обробляти, хатки собі збудували, комп`ютери придумали, стали людьми... А інші і далі жили в лісах як в раю: банани їли та нічого не робили.
Побачив це Бог і спустився на землю в ті ліси, зізвав всіх мавп та каже їм:
- Чому не послухали мого заповіту?!!!
Тут виходить найголовніша мавпа і відповідає:
- МИ ПО УКРАИНСКИ НЄ ПАНІМАЄМ
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 7 гостей