П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Ответить
mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.

Сообщение mia »

Жоржио, националистические бесчинства в родной стране вдохновили Вас на просмотр этих зрелишь с попкорном? Воистину Ваша любовь с Родине выражается песТнями и танцами... $:026

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

mia - ви тоді не відповіли на моє запитання. Так таки націоналістичні безчинства? Ви здається колись когось в подвійних стандартах звинувачували? Дякую, з вами мені все ясно.

Щодо любові до Родіни. В чому тоді виражається ваша?

Рябина
Местный
Местный
Мобильный: 380675678037
Контактная информация:

Сообщение Рябина »

Люди, а мы-то ведёмся, что бы мы не задумывались над тем дерьмом которое вокруг нас с каждым днем становится все гуще, что ждет нас и наших детей, как и где мы будем жить, что будем есть и будем ли $:021 пусть нас волнуют спровоцированные проблемы - фашизъм, язык, терроризмъ, которые нас разделят, а вурдалаки будут властвовать, так же проще, что бы не думали над проблемами образования, медицины, дорогах, занятых за последний год миллиардах( за год умудрились занять больше чем все предыдущие $:021 ) и на что их спишут......................

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Рябина $:008 Я й тому про попкорн писав, ці провокації, що будуть - їх найліпше висміяти - уявіть собі, в якомусь місті якась партія влаштовує якусь провокацію, а народ прийшов й дивиться на це як в цирку і підсміюється. Люба провокація там накриється. А якщо провокатори спробують зробити якесь насильство - їх в такому разі уже ніхто не відмаже...

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Giorgio писал(а):mia - ви тоді не відповіли на моє запитання. Так таки націоналістичні безчинства? Ви здається колись когось в подвійних стандартах звинувачували? Дякую, з вами мені все ясно.

Щодо любові до Родіни. В чому тоді виражається ваша?
А где я это действо называла по-другому? и где двойные стандарты Вы высмотрели? С Вами так давно все ясно :)

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Рябина писал(а): Ксения ваши посты действительно взывают к природным инстинктам верблюда. $:021
Не думала , що людина походить від верблюда, в школі вчили, що від мавпи. Але , можливо , у Вас з ним просто спільні інстинкти. Сперечатися не буду. Вам видніше.
Федоре, репресовані і вивезені в Сибір у мене в родині були й є до цього часу. Багато з них повернулося назад додому, після заслання. Більша половина з них не мають жодного відношення до якигось політичних і військових угрупувань. Це просто "розкоркулені" селяни, яких вивозили вагонами в Сибір за те, що відмовились вступати в колгосп. Я про це писала в попередніх постах і більше повторюватись не маю бажання.
Освіту я отримувала на українській мові, тому що поступила в ВУЗ уже після проголошення незалежності. Мої батьки навчались у Чернівцях і Хмельницьку. Навчання велось тільки російською мовою. Так що не потрібно кривити душею, про можливість навчання в СРСР.
Тепер про перемогу. Для Заходу України ( і не тільки для нього) це була перемога одного правлячого режиму над іншим , тому що незалежності вона не здобула ні до , ні після цієї перемоги. Заслуги ветеранів я не применшую, але їм помпезні святкування і багатовартісні паради не потрібні. Їм потрібна стабільність й спокій і можливість в нормальних умовах прожити те , що залишилось. Не потрібно зараз кидати пафосні фрази про неповагу до ветеранів. Ці люди пройшли важкий шлях, залишились живі й краще за нас з вами знають ціну тій війні і перемозі.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

mia - крутимо пухнастим котячим хвостиком? І робимо великі гарні очка? $:021 Ви мене попросили не юродствувати, я вас попрошу не вдавати з себе дурочку, коли вам це вигідно, або будьте дурочкою постійно, або перестаньте викручуватись і з"їжджати :)

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Юра, цитату где я поддерживаю львовские провокации:) Может Вы русский недопоняли, к сожалению не могу Вам отвечать по-украински:( Поэтому если непонятно - не придумывайте, а будь ласка (о как я умею) переспрашивайте $:008

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Ні, вже не хочу перепитувати, щось інтерес пропав до дебатів з вами :) Може ви в дизайні інтер"єру розбираєтесь? Я би тоді грав би блондина, а ви б вчили мене жити?

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Юра, так это Вы технично соскакиваете с темы:)
Да упаси Боже кого либо УЧИТЬ жить:) Набивайте уважаемый шишки сами $:028
Блондин, дизигнер интерьера - ролевые игры меня с Вами как то не заводят - я пожалуй воздержусть от Ваших фантазий $:071

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

mia - кхм, це у вас уже не перший раз такі паралелі з сексом. Не коментую. :oops:

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Так уже ж прокомментировали:)))

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Ну я би дав розгорнутий коментар, але я втримаюся. $:023

mia
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение mia »

Сдержанность - замечательное мужское качество - респект)

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Не підлизуйтесь :)

Ответить

Вернуться в «О разном»