Юра, вони що перехворіли в дитинстві, що це відобразилось не тільки на їхньому розумі та ще і на зрості? Такі ноженята коротенькі, та і хвостик куценькийGiorgio писал(а):Які тигри? У мене мейн-куни! Повернемся до павичів. У мене вони вчені:

Юра, вони що перехворіли в дитинстві, що це відобразилось не тільки на їхньому розумі та ще і на зрості? Такі ноженята коротенькі, та і хвостик куценькийGiorgio писал(а):Які тигри? У мене мейн-куни! Повернемся до павичів. У мене вони вчені:
Ксенія, не кажіть про це самому павичу. Бо дуже він любить щеплення і не уявляє свого життя без того, щоб не бути з щепленим. Ми його колемо кожного року глюкозою, щоб не нервував. Бо він як починає нервувати, так це ж біда якась. Чіпляється до всіх, щось викрикує , очі наливаються кров'ю і його вже не зупинити. Будьте з цим в край уважніКсения писал(а):Що чумка була, то добре , тепер у них від цієї хвороби імунітет в енному поколінні. й щеплення робити не потрібно. Це ж яка економія.
Знаючи, скільки мозку вміщається в голову пернатих і наскільки розумні ці представники тваринного світу, важко зрозуміти чи є там та точка зоруМонекинеко писал(а):От чого вам так не подобається альтернативна точка зору
Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и 11 гостей