Единый налог, вести с "полей"

Ответить
зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Re: Единый налог, вести с "полей"

Сообщение зося »

В Грузії прийняли новий податковий кодекс.http://delo.ua/vlast/zakony-gosregyliro ... ks-144959/
Такої толерантності до свого народу, треба повчитись нашій "професійній" владі. Тільки такі сподівання марні, бо наша влада націлена на винищення українського народу, та на збільшення своїх банківських рахунків. :evil:

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Грузини взагалі молодчаги!

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а):В Грузії прийняли новий податковий кодекс.:
Грузия - микространа с микродоходами. Вот и поддерживают микробизнес. У нас ситуация другая - нам промышленность на ноги ставить нужно. США нас не кормят, как Грузию.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

зося писал(а):В Грузії прийняли новий податковий кодекс.http://delo.ua/vlast/zakony-gosregyliro ... ks-144959/
Такої толерантності до свого народу, треба повчитись нашій "професійній" владі. Тільки такі сподівання марні, бо наша влада націлена на винищення українського народу, та на збільшення своїх банківських рахунків. :evil:
Мои знакомые ездили недавно к родным в Грузию, говорят, люди стали жить гораздо лучше там. А мы в калюже сидим. Обидно.

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Ми не в калюжі сидимо, а в іншому місці.
Як в анекдоті.
Життя - це як зебра. Смуга чорна, смуга біла, а далі - хвіст і повна ж.....
От ми вже десь на хвості балансуємо... $:025 А далі - дивіться по тексту анекдота.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Вот и приняли!

http://news.bigmir.net/business/350859/

Мелким бизнесам станет труднее (но не так трудно, как в "цивилизованном мире"). Многим людям, может, и лучше.

zyunechka
Местный
Местный
Мобильный: 0674445504
Контактная информация:

Сообщение zyunechka »

Я не знаю, каким людям станет лучше, а вот митинговать впору не только предпринимателям, но и врачам, и учителям, а также всем тем, чьи зарплаты финансируются из местных бюджетов. Поскольку единый налог идет в местный бюджет, а виды деятельности, подпадающие под упрощенную систему, сократиились значительно.
Так что наше правительство решило наполнить госбюджет еще и путем осушения местных. :cry:

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Жити стало КРАЩЕ, жити стало ВЕСЕЛІШЕ!!! $:013 Не вірите? А зле, от Федір вірить!

ЛюдмилаНиколаевна
Корифей
Контактная информация:

Сообщение ЛюдмилаНиколаевна »

Треба бути супер тупим і сліпим, щоб не зрозуміти, що всі ці зміни приведуть до масового закриття своєї діяльності єдинниками.
Бюджет від цього лише програє. Програють одночасно і бюджетники.
А ще крім маси безробітних підприємців, без роботи залишаться багато найманих працівників, які у них працювали.
І кому від цього буде краще????
Ми вчора з чоловіком сіли за вечерею і випили по 50г, не чокаючись.
Поминки по малому бізнесу.... $:025 $:020

http://tsn.ua/groshi/pidpriyemci-visunu ... matum.html

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Я не можу зрозуміти - а для чого регіонам нагнітати ситуацію? Ну дограються же ж, плюються уже навіть ті, хто політикою взагалі не цікавиться. Ще читав - створили 136й податок - на цей раз - на розкіш. Так цікаво - яхти й літаки, яких не має у більшості депутатів - оце розкіш, а от Майбахи, які у декого є - не входить у поняття розкоші. Я почуваю себе як у Кенії чи Зімбабве - у влади є всі можливі й неможливі преференції, гроші, дерибан, а решта населення намагається викрутитись. Так як мої батьки - мати після роботи разом зі мною виконує замовлення по аксесуарах до весілля чи декупаж, якась ліва копійка в бюджет прибивається.

Чесно кажучи, їх треба знести на вилах. Дальше краще не буде - ми якщо це проковтнемо - то нагрузка зросте.

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Giorgio писал(а): Чесно кажучи, їх треба знести на вилах.
Да, и всем комплектом.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Мене бентежать деякі пункти...

1.

Однак грошові виплати фізособам потрібно проводити на їх персональні банківські рахунки, частиною нумерації яких буде індивідуальний податковий код громадянина. Рахунки реєструються податковою інспекцією та акумулюють всі офіційні грошові доходи людей. Це дозволить відмовитися від інституту податкових агентів.

Переказ грошей з рахунка підприємства на рахунок громадянина буде відбуватися з нульовою ставкою бюджетного відшкодування, а ось зарахування цих грошей на персональний рахунок - із ставкою податку 15%.

Це не тільки забезпечить автоматичне зняття до бюджету податку на доходи фізосіб, але й зафіксує всю інформацію про офіційні грошові доходи кожного громадянина.

2.

Кожен громадянин зможе купити іноземну валюту у банку за рахунок коштів, які знаходяться на його банківському рахунку. Якщо ж він прийде у банк з готівкою, то спочатку внесе їх на банківський рахунок у гривні і заплатить податок.

Поза банком, у тому числі в обмінних пунктах, продаж готівкової валюти буде заборонений. Це обмежить легкодоступне джерело валюти для тіньової діяльності.

3.

Якщо громадянин робить грошовий переказ іншому громадянину, то при знятті грошей з його особистого рахунка бюджетне відшкодування дорівнює нулю. При зарахуванні ж грошової суми на рахунок одержувача з неї буде знятий податок 15%.

Взято звідси: http://www.epravda.com.ua/publications/ ... 18/257059/

Невже все так ФІГОВО?
Стягнув з ЖЖ

zyunechka
Местный
Местный
Мобильный: 0674445504
Контактная информация:

Сообщение zyunechka »

По-моему, страшилок нового НК и так предостаточно, чтобы пугать еще и идеями каких-то прожектеров-утопистов....

ДюДюка
проЭТесса
Контактная информация:

Сообщение ДюДюка »

Giorgio писал(а):Я не можу зрозуміти - а для чого регіонам нагнітати ситуацію?
муж сегодня пошутил, что возьмет наш Папа-презик и не подпишет Кодекс, типа Папа о народе думает. :mrgreen:

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Я з вашим чоловіком однаково тут думаю. $:008 В мене така сама думка закралася. Нехай би вже так було, хай краще попіариться чим реально підписати.

Ответить

Вернуться в «О разном»