Чому російськомовних видань набагато більше ніж україномовних? Так подивіться хто є власником медіа-холдингів, які друкують російськомовні видання. І стане все зрозуміло хто в нашій країні має гроші, той замовляє музику, а це ті "Хто будує нову Україну" напевно під Росію.anais писал(а):Вы считаете,ПОЧЕМУ такое процентное соотношение газет,книг,журналов?
Телевізійний простір, реклама на носіях зараз є російськомовним. Я наприклад вимушена слухати "Перший діловий" російською, але чому? Я живу в Україні і мені потрібна інформація саме українською, навіщо мені перекладати постійно те що треба аналізувати. І ви мені кажете про утиски російської мови.anais писал(а):Фильмы и tv сознательно оставляю за кадром-там и проценты и причины именно ТАКИХ процентов другие(по моему мнению)
Я мало купую періодичних видання загалом це економічні видання. І я рада, що є професійне видання українською мовою ,мій улюблений журнал "Регіональна економіка". Впевнена на сто відсотків, що таких професійних видань буде все більше з кожним роком, бо покоління яке виросло в незалежній Україні не потребує російську другою державною. І це свідомий вибір досвідчених людей, які володіють російською, англійською, німецькою, французькою та іншими мовами. Покоління, яке любить і плекає свою рідну українську мову.