наша мова
- Юлиана657
- Местный
- Контактная информация:
Re: наша мова
О репетиторстве.Просто я знаю немножко, как основная масса учителей в школах сейчас делает себе учеников: Ставится низкая отметка, а потом сообщается цена за час репетиторства.Когда-то было неприемлемым для учителя заниматься СО СВОИМИ УЧЕНИКАМИ за дополнительную плату, наступает коллапс: какой смысл выкладываться на уроках для всех, если ты ЗАИНТЕРЕСОВАН в том, чтобы дети пришли на дополнительные занятия к тебе же? И качество этих дополнительных занятий ты тоже сам оценишь? Теперь на это уже наплевали, своего рода покупка хорошей оценки родителями в рассрочку. Я против ТАКОГО РЕПЕТИТОРСТВА.
О забастовках.Я поддерживаю забастовки учителей и врачей ВСЕЙ ДУШОЙ, и пошла бы на нее из солидарности, но только они НЕ БАСТУЮТ, неужели Вы не заметили? Зато бастуют чуть-то водители маршруток.Все им мало денег.Все они не хотят возить льготников, и все такое... Вот против этих забастовок я против и считаю, что им тоже, как и метрополитену, и связистам надо законом запретить забастовки.
О забастовках.Я поддерживаю забастовки учителей и врачей ВСЕЙ ДУШОЙ, и пошла бы на нее из солидарности, но только они НЕ БАСТУЮТ, неужели Вы не заметили? Зато бастуют чуть-то водители маршруток.Все им мало денег.Все они не хотят возить льготников, и все такое... Вот против этих забастовок я против и считаю, что им тоже, как и метрополитену, и связистам надо законом запретить забастовки.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
1) Протилежного не довів, позубоскалив. Балабол?Feodor писал(а):Первый источник в твоём списке: Słownik Artystów Polskich y obcych w Polsce działającychGiorgio писал(а):Якщо наведені в списку будівлі не гуцульська й українська сецесія - доведи зворотнє з опертям на літературу.![]()
Ты эту книжку хоть раз в жизни открывал? Скажи честно.
2) Моєї фрази про забудову центру Львова в укр.стилі не знайшов - брехун.
- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Юра
за Ваше терпіння, Ви декілька сторінок дуже делікатно відповідали за під...бки Федіра.В нього така манера вести бесіду.
Когда Федору приводят факты, а ему ответить нечем, он начинает съезжать с темы и выворачиваться. Такая тактика прослеживается неоднократно.
Юра, еще чуток и Вас отправят к нам в Клуб гибискусолюбов, поверьте это не самая плохая компания, нас только Федор терпеть не может, в отличие от остальных форумчан

Когда Федору приводят факты, а ему ответить нечем, он начинает съезжать с темы и выворачиваться. Такая тактика прослеживается неоднократно.
Юра, еще чуток и Вас отправят к нам в Клуб гибискусолюбов, поверьте это не самая плохая компания, нас только Федор терпеть не может, в отличие от остальных форумчан

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Світлано, дякую за добрі слова, мені було просто цікаво, чи може хоч раз у принципі Федір без з"їздів і виїздів визнати, що він обстоював неправильну точку зору по тому чи іншому питанні і визнати правоту опонента? Очевидно комплекси є... 

- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Ну що ти, Юро... Як може знавець в абсолютно усіх галузях життя бути в чомусь не правим... То ти щось наплутав

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Так гуцулы таки не украинцы?Giorgio писал(а): 2) Моєї фрази про забудову центру Львова в укр.стилі не знайшов - брехун.
А в чём состоит моя неправильная точка зрения? Центр Львова таки не в австрийском и польском стиле отстроен? В гуцульском?Giorgio писал(а):він обстоював неправильну точку зору

Вот твоя фраза, остынь:
Суть моей ошибки в том, что ты не сказал слово "центр". Извини. Эти "гуцульские" здания, вероятно, не в центре.Giorgio писал(а):Зате тепер я знаю, де у Львові знаходяться будівлі в стилі гуцульска сецесія і гуцульский модерн
А вообще, можно было бы и в позу встать, как ты. А где я говорил, что ты говорил...

А вообще "гуцульская сецессия" меня заинтересовала. В Википедии две статьи, похожие на орисс, со ссылками на статью какого-то "известнейшего" Бирюльова. Надо будет в архитектурных справочниках посмотреть. Может это и впрямь, не выдумка этого Бирюльова.
А первое здания на фотографии похоже на дачу нового русского. Такой же вкус.

Последний раз редактировалось Feodor 18 окт 2010, 05:09, всего редактировалось 1 раз.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Суть твоєї "помилки" ще в тому, що ніде не йшлося про суцільну забудову. Ти брехун двічі і такий прийом ти робиш не перший раз. Просто тут був дуже зручний випадок тебе загнати в логічний кут і подивитися за твоєю поведінкою.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Teona
У кого дітки вступали у ВУЗи , напевно, стикались з проблемою: шкільна програма дає одні знання, а тести й іспити у навчальний заклад вимагають зовсім іншої( додаткової) інформації. У батьків є два виходи: наймати репититора в школі, а бо наймати репетитора з вузу( дорожче, але більше шансів, що чадо поступить). Про сьогоднішню шкільну програму говорити не буду, бо це довга і болюча тема, але крім того , що вона кожних кілька років інша й важча, хочу додати, що не кожна дитина може її зрозуміти й розжувати під час уроку. І не вчитель тут винен, а ті хто писав її. Дану шкільну навчальну програму відразу сприйняти може тільки 10% учнів. Інші ж дітки не тупіші, але ім потрібно більше часу, щоб розжувати деякі речі. Ця програма створена для певного кола дітей. Це програма швидкого схоплювання інформації. Уже дома дитина її розкладає по полочках й вдумується у вивчене на уроці. Вчитель не має часу конкретніше пояснити, бо за урок потрібно подати великий об"єм інформації . Моя дочка відмінниця, але це забирає у мене добрих три- чотири години на день. Вона приносить з школи те , що їм дали на домашню роботу й усе це потрібно пояснити й донести до дитини. Зараз я це можу це зробити, але в старших класах уже не потягну. Так, що я обома руками за репетитора, або нормальну шкільну програму.
Федоре, звісно, я підтримую корупцію серед студентів
Безсовісна я така, але совість чомусь не мучить, коли роблю роботу за половину тієї суми, яку запросив викладач. Завжди були студенти, які хотіли учитись і такі, яким просто був потрібен диплом. Знаєте як говорять при прийомі на роботу в деяких інстанціях: забудьте усе , що вчили в універі й вчіться як потрібно робити правильно.

У кого дітки вступали у ВУЗи , напевно, стикались з проблемою: шкільна програма дає одні знання, а тести й іспити у навчальний заклад вимагають зовсім іншої( додаткової) інформації. У батьків є два виходи: наймати репититора в школі, а бо наймати репетитора з вузу( дорожче, але більше шансів, що чадо поступить). Про сьогоднішню шкільну програму говорити не буду, бо це довга і болюча тема, але крім того , що вона кожних кілька років інша й важча, хочу додати, що не кожна дитина може її зрозуміти й розжувати під час уроку. І не вчитель тут винен, а ті хто писав її. Дану шкільну навчальну програму відразу сприйняти може тільки 10% учнів. Інші ж дітки не тупіші, але ім потрібно більше часу, щоб розжувати деякі речі. Ця програма створена для певного кола дітей. Це програма швидкого схоплювання інформації. Уже дома дитина її розкладає по полочках й вдумується у вивчене на уроці. Вчитель не має часу конкретніше пояснити, бо за урок потрібно подати великий об"єм інформації . Моя дочка відмінниця, але це забирає у мене добрих три- чотири години на день. Вона приносить з школи те , що їм дали на домашню роботу й усе це потрібно пояснити й донести до дитини. Зараз я це можу це зробити, але в старших класах уже не потягну. Так, що я обома руками за репетитора, або нормальну шкільну програму.
Федоре, звісно, я підтримую корупцію серед студентів

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Додам ще по темі універів. Моя знайома - аспірант одного з ведучих львівських вузів. Вона веде наукові семінари на 4 курсі. Так от, я її запитав - що саме вона розказує студентам. Відповідь мене ошелешила - що хоче - то й розказує. Їй не дали ані плану, ані тем обговорення, то вона сама, на свій розсуд підбирає теми для занять. Питається - навіщо взагалі тоді ці семінари? Дівчинка лабуду там не жене, але сенс в самих семінарах за такого підходу? І в багатьох інших предметах? В мене був короткий курс соціології. Вона мені, як біологу, ботаніку по спеціалізації, ні стояла, ні лежала.Викладач з"явився на 1 й останній перед заліком лекції, а на заліку вимагав весь матеріал курсу. Студенти тоді збунтувались, його ледь не звільнили. Мене не дивує, що київський універ Шевченка в рейтингах світу на 1613 місці, Могилянка - взагалі на якомусь 2000чному....
Тобто по великому рахунку в універі мені було дуже кльово, але от сам рівень знань....
Тобто по великому рахунку в універі мені було дуже кльово, але от сам рівень знань....
- MY-DREAM
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
"Торкнуло" и меня.....
И статья, и комментарии понравились.
У нас была УПА (утро после Марша)
Почему и зачем восточный украинец, с детства говоривший по-русски, внук красноармейцев, провел вчерашний вечер на Марше УПА?
И очень зацепила фраза: "Если у страны есть Граждане – все остальное рано или поздно «приложится». Наоборот – едва ли."
И статья, и комментарии понравились.
У нас была УПА (утро после Марша)
Почему и зачем восточный украинец, с детства говоривший по-русски, внук красноармейцев, провел вчерашний вечер на Марше УПА?
И очень зацепила фраза: "Если у страны есть Граждане – все остальное рано или поздно «приложится». Наоборот – едва ли."
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
MY-DREAM, в нацики захотіли? 
А стаття й справді прекрасна, я й в меморіз заніс й зафрендив.

А стаття й справді прекрасна, я й в меморіз заніс й зафрендив.
- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Так вона вже давно віднесена до нациків та знаходиться в ігнорі у одного товарисЧа 

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Оууууууу......... Я не знав. То я вітаю Май Дрім - це навіть почесно.

- MY-DREAM
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Giorgio писал(а):То я вітаю Май Дрім - це навіть почесно.![]()

- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
В мене є фотки з львівської демонстрації
, я їх завтра викладу, бо зара працюю, а потім на сальсатеку.