наша мова
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Re: наша мова
З чого ти взяв, що саме я стверджував? В поліглота, інтелектуала, монархіста, правовірно-православного та й вопще успішного, хоч угнітьоннього за помаранчів Федора проблеми з розумінням?
Я тобі сказав, що знаю, які конкретно будівлі є в стилі гуцульскої сецесії й модерну (і саме це не зовсім уже й пруське чи австрійський стиль), а взагалі Львів - місто сецесійне і не тільки по гуцульскому сецесійне.
Я тобі сказав, що знаю, які конкретно будівлі є в стилі гуцульскої сецесії й модерну (і саме це не зовсім уже й пруське чи австрійський стиль), а взагалі Львів - місто сецесійне і не тільки по гуцульскому сецесійне.
Последний раз редактировалось Giorgio 15 окт 2010, 21:36, всего редактировалось 1 раз.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Значит я тебя не так понял. Прости. Да, остеройхише сецессион. Это и есть (в широком смысле) К унт К.Giorgio писал(а):
Я тобі сказав, що знаю, які конкретно будівлі є в стилі гуцульскої сецесії й модерну, а взагалі Львів - місто сецесійне і не тільки по гуцульскому сецесійне.
Модераторы! Откройте тему "Архитектура", пожалуйста!
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Шановні модератори! Боже збав відкривати тему "Архітектура!".
Бо я просто боюся дізнатися, що ЗУ виключно австрійсько-польска, центр і решта України - ісконно русского архітектурного стиля....
Бо я просто боюся дізнатися, що ЗУ виключно австрійсько-польска, центр і решта України - ісконно русского архітектурного стиля....
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:

- MY-DREAM
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
А Федя сам не научился ещеМонекинеко писал(а):Модераторы метнулись и тему открыли

- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Че не умеет? Про Нильскую лихорадку смог же
и про европейские ужасы семейные
Переживает человек о судьбах Европы, а нам лишь бы поржать
от
кхм 

- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
"Каким образом? Стояли в кабинке и проверяли за кого Вы и Ваши "родычи" голосовали?"
Примітивізм у вас в крові, не розумієте з першого разу все треба розжовувати. Набридло з пустого в порожнє.
"А запугать просто рабов."
Федір, якщо я почну аналізувати ваших родичів, вам це не сподобається повірте.Бо спілкуючись з вами в мене вже закрадається думка, що ви не зовсім адекватна людина.
"Я получаю информацию из многих независимых источников и умею её анализировать. "
А чого ви вирішили, що другі люди цього робити не вміють. Моя перша освіта - це журфак, то інформацію я теж вмію збирати і аналізувати. Ви не є унікальною і самою досвідченою людиною на цьому форумі. Ви позиціюєте себе,як людина з власною думкою та з незалежним поглядом на речі. Та тільки ваші слова не співпадають з придуманим вами образом.Постійно в спілкуванні використовувати іноземні слова, коли спілкування заходить для вас в глухий кут, то це вже смішно.Я володію не однією іноземною мовою, до речі фарсі теж вивчала на протязі двох років, але я не переходжу ніколи на іншу мову спілкування, якщо не маю 100% впевненості , що мій співбесідник володіє цією мовою.Така поведінка є показником поганого тону. Ви претендуєте на інтелігентність , то вам ще туди далеко. Інтелігентна люди ніколи не дозволить собі вести бесіду в такому тоні з використанням образливих виразів та слів, які принижують гідність незнайомих йому людей.
Примітивізм у вас в крові, не розумієте з першого разу все треба розжовувати. Набридло з пустого в порожнє.
"А запугать просто рабов."
Федір, якщо я почну аналізувати ваших родичів, вам це не сподобається повірте.Бо спілкуючись з вами в мене вже закрадається думка, що ви не зовсім адекватна людина.
"Я получаю информацию из многих независимых источников и умею её анализировать. "
А чого ви вирішили, що другі люди цього робити не вміють. Моя перша освіта - це журфак, то інформацію я теж вмію збирати і аналізувати. Ви не є унікальною і самою досвідченою людиною на цьому форумі. Ви позиціюєте себе,як людина з власною думкою та з незалежним поглядом на речі. Та тільки ваші слова не співпадають з придуманим вами образом.Постійно в спілкуванні використовувати іноземні слова, коли спілкування заходить для вас в глухий кут, то це вже смішно.Я володію не однією іноземною мовою, до речі фарсі теж вивчала на протязі двох років, але я не переходжу ніколи на іншу мову спілкування, якщо не маю 100% впевненості , що мій співбесідник володіє цією мовою.Така поведінка є показником поганого тону. Ви претендуєте на інтелігентність , то вам ще туди далеко. Інтелігентна люди ніколи не дозволить собі вести бесіду в такому тоні з використанням образливих виразів та слів, які принижують гідність незнайомих йому людей.
- RomUA
- Двинутый АтЭццц
- Контактная информация:
сколько можно? Детский сад с содомозахисткими наклонностями. Неужели так приятно постоянно оскорблять друг друга?
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Федоре, от цікаво, що Ви розумієте під хорошою освітою? Не усім ж бути кваліфіковними журналістами, банкірами, юристами. Для декого більше потрібен кваліфікований столяр, зварщик, муляр. Чи ці професії не вписуються у Ваш високий світогляд , а щоб їх здобути потрібно їхати в Москву? Тільки в столиці багатонаціональної Росії. якщо не знаєш російської- копай рови . От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.Feodor писал(а): Семья чеченских специалистов, но плохо говорящих по-русски (т.е. они образование и квалификацию получили на чеченском языке, на котором, якобы, хорошее образование получить невозможно), не могут получить работу в Москве...
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
ДействительноRomUA писал(а):сколько можно?

Есть немногоRomUA писал(а):Детский сад с садомазохистскими наклонностями.

Зачем друг друга?RomUA писал(а):Неужели так приятно постоянно оскорблять друг друга?

А если серьезно, Вы правы, поднадоело это вбрасывание "для обсуждения" мовного питання.

- Самира
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Ксения, Слава Богу, Вы не в правительстве!!! попахивает низкопробным нацизмом.Ксения писал(а): От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.
Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет. Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.
- MY-DREAM
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Так может поэтому как раз и торгуют, в то время, как проФФесора страной управляют.Самира писал(а):Ксения, Слава Богу, Вы не в правительстве!!! попахивает низкопробным нацизмом.Ксения писал(а): От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.
Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.

Видать, такие интеллектуалы, что за столько времени язык своей страны не в состоянии выучить, если он необходим для продвижения по карьерной лестнице.Самира писал(а):Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Самиро , таким "низкопробным нацизмом" ,як Ви виразились, попахує і в Англії, й у Франції, Німеччині, Італії... це звичайна практика будь-якої країни- для того , щоб влаштуватися на нормальну роботу потрібне знання державної мови. Навіть у Росії потрібне знання хочаб однієї державної мови , щоб влаштуватись на роботу. Переважно це російська ( інші 35 не обов"язкові.)Самира писал(а):Ксения, Слава Богу, Вы не в правительстве!!! попахивает низкопробным нацизмом.Ксения писал(а): От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.
Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет. Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.
Я не думаю, що в Україні такі бездарні інтелектуали і професіонали, щоб не могли вивчити державну мови. Чи Ви це написали про не українських інтелектуалів?
А те , що половина професури на базарах торгує , вибір самої людини: існувати на зарплату вчителя, чи самому заробляти гроші для нормального життя власної родини.
- Самира
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
вот когда на Украине будет такой же длинный список гос. языков, тогда и такого яркого шовинизма не будет.Ксения писал(а): Навіть у Росії потрібне знання хоча б однієї державної мови , щоб влаштуватись на роботу. Переважно це російська ( інші 35 не обов"язкові.)
Ксения, не все "бездарные профессора и интеллектуалы" украинцы, а тем более филологи, как Вы .
ну, если патриоты Украины ратуют за такое положение вещей, то остается только ждать...Ксения писал(а):А те , що половина професури на базарах торгує , вибір самої людини: існувати на зарплату вчителя, чи самому заробляти гроші для нормального життя власної родини.
Украина еще пока держится на тех, "кто не хлебом единым "и не для каждого ученого, преподавателя, серьезного специалиста важнее "курица в его кастрюле" и сытая жизнь его детей, да, к сожалению, приходиться выбирать для лучшего их будущего, а не настоящего, имхо.
Последний раз редактировалось Самира 22 июл 2016, 01:59, всего редактировалось 2 раза.
- Самира
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
тогда почему "истинные" интеллектуалы пишут по-русски???MY-DREAM писал(а):Видать, такие интеллектуалы, что за столько времени язык своей страны не в состоянии выучить, если он необходим для продвижения по карьерной лестнице.
не все, как некоторые, такие карьеристы

яка ж здесь незалежнисть??? вы, "патриОты", все продадите
Последний раз редактировалось Самира 22 июл 2016, 02:00, всего редактировалось 4 раза.