А до чого тут Тягнибок? Ви є його фанат? Бо саме ви так часто-густо згадуєте його за темою та і не за зовсім.Feodor писал(а):Тягнибок - Ваш лидер?
Такий маразм чую в перше. Мабуть психологія тиранів вам близька і ви в курсі чого так хотів Сталін винищуючи інтелектуальну еліту і цвіт нації російської.Feodor писал(а):Сталин - чтобы грамотных русских.
В КХМ мене не приймають, бо я з іншої пісочниці. Та я і не маю фантазій на ваш рахунок, у мене є чоловік. Я його кохаю. До чого тут виFeodor писал(а):Да, и извините, что я не ответил на Ваши фантазии по поводу меня. Меня лучше обсудите с КХМ.

Ой не треба цієї локшини, я знаю , як заставляють голосувати за "вибраного" кандидата. Всі мої знайомі переживають цю процедуру перед виборами, роз'яснення начальством за кого треба голосувати. А якщо буде поганий результат, то заробітної плати теж не буде. При Кучмі у нас ще простіше було , зібрали всі паспорти після голосування назад роздали. І всі проголосували саме за ними вибраного кандидата, тільки дивна річ 99% віддали голоси одному.Feodor писал(а):И результаты голосований показывают, что далеко не все на востоке и юге Украины разделяют нациковскую точку зрения.
І точка зору в мене не нациковська, а досвідченої молодої людини. Яка хоче пишатися своєю країною, а не бути придатком в складі Росії. Для мене завжди буде на першому місці незалежність і суверенітет моєї держави. І другою Україну я не бачу. Не треба казати заїжджені фрази про її начебто примарну незалежність. Україна має великий економічний потенціал для свого незалежного розвитку. І покоління , яке народилось в незалежній Україні ніколи не захочуть жити в придатку Російської Федерації. Можете назавжди з цим змиритися