наша мова

Ответить
зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Re: наша мова

Сообщение зося »

Feodor писал(а):Тягнибок - Ваш лидер?
А до чого тут Тягнибок? Ви є його фанат? Бо саме ви так часто-густо згадуєте його за темою та і не за зовсім.
Feodor писал(а):Сталин - чтобы грамотных русских.
Такий маразм чую в перше. Мабуть психологія тиранів вам близька і ви в курсі чого так хотів Сталін винищуючи інтелектуальну еліту і цвіт нації російської.
Feodor писал(а):Да, и извините, что я не ответил на Ваши фантазии по поводу меня. Меня лучше обсудите с КХМ.
В КХМ мене не приймають, бо я з іншої пісочниці. Та я і не маю фантазій на ваш рахунок, у мене є чоловік. Я його кохаю. До чого тут ви :shock: Якщо вже на те пішло, то ви зовсім не в моєму смаку.
Feodor писал(а):И результаты голосований показывают, что далеко не все на востоке и юге Украины разделяют нациковскую точку зрения.
Ой не треба цієї локшини, я знаю , як заставляють голосувати за "вибраного" кандидата. Всі мої знайомі переживають цю процедуру перед виборами, роз'яснення начальством за кого треба голосувати. А якщо буде поганий результат, то заробітної плати теж не буде. При Кучмі у нас ще простіше було , зібрали всі паспорти після голосування назад роздали. І всі проголосували саме за ними вибраного кандидата, тільки дивна річ 99% віддали голоси одному.
І точка зору в мене не нациковська, а досвідченої молодої людини. Яка хоче пишатися своєю країною, а не бути придатком в складі Росії. Для мене завжди буде на першому місці незалежність і суверенітет моєї держави. І другою Україну я не бачу. Не треба казати заїжджені фрази про її начебто примарну незалежність. Україна має великий економічний потенціал для свого незалежного розвитку. І покоління , яке народилось в незалежній Україні ніколи не захочуть жити в придатку Російської Федерації. Можете назавжди з цим змиритися

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Федоре, не нервуйся так. Це будуть лише фото.
А коли італійську вчити - мені краще видно $:025
Я и не волнуюсь. У меня в понедельник будет более приятное занятие: кофей унт апфельштрудель в Вене.

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

Feodor писал(а): Вчера у нас вот в городе пробки были от демонстраций сторонников идей фашизма.
Неееееее, Федь, то Ваши друзья коммунисты были $:025
Киевская власть просит коммуняк в день рождения УПА торчать у Ленина и не рыпаться

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Прекрасно :) Але репортаж тебе дочекається, твоя справа звісно, чи дивитись, чи ні

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а):
Я знаю много украинцев, которые работают в Москве на ОООЧЕНЬ высоких постах.
Я теж знаю багатьох українців які працюють у Москві на "ОООЧЕНЬ высоких постах" і їм глибоко наплювати на Україну і її майбутнє. Їхня батьківщина там, де вони можуть заробити немалі гроші, а їхні діти ніколи не будуть ходити в Українську школу, як і , між іншим , в Російську.
Познайомтесь ще з простими роботягами й почуєте багато цікавого про братню "рівність".

И, позвольте спросить, если они не говорят по-русски - Вы с ними по-украински или по-чеченски общались? $:021 $:021 $:021 Присочинили, ведь, историю. Признайтесь честно!
У мене було написано "добре не розмовляють". Двоє з них розмовляють ламаною російською й українською( їхня бабця моя сусідка).
Дивна Ви, Федоре , людина: на все дивитися з висоти власного польоту, просту життєву правду сприймаєте за видумані історії. Ви створили власну зону комфорту й не впускаєте в неї жодну інформацію, яка б могла якимось чином порушити Ваш спокій. або ту, що розходиться з Вашими поглядами.
В житті мало бути розумним і успішним, потрібно ще бути й мудрим.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Giorgio писал(а):В понеділок я піду на демонстрацію-протест проти закону про мови. Очікується маса народу.
Всією душею з вами $:008

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Ксения писал(а):В житті мало бути розумним і успішним, потрібно ще бути й мудрим.
Человек, высокомерный и спесивый в обществе, обычно добивается результата прямо противоположенного тому, на который рассчитывает, если, конечно, он рассчитывает на уважение

(Ж. Лабрюйер)

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Giorgio писал(а):В понеділок я піду на демонстрацію-протест проти закону про мови. Очікується маса народу.
Юро , теж чекатиму на репортаж.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а): В КХМ мене не приймають, бо я з іншої пісочниці.
Я Вам протекцию составлю. Вам всего лишь надо мне сильно нахамить и Вы попадёте в КХМ. Там гибиииииискуссссыыы и мозгиииииии!
зося писал(а): Ой не треба цієї локшини, я знаю , як заставляють голосувати за "вибраного" кандидата.
Вас заставили? Расскажите. А то много мифов ходит.
зося писал(а): Всі мої знайомі переживають цю процедуру перед виборами, роз'яснення начальством за кого треба голосувати.
Ага. И в кабинку с Вами заходили бюллетень проверять?
зося писал(а):А якщо буде поганий результат, то заробітної плати теж не буде.
Демос (не очень трудное слово, а?) просто запугать, не так ли?
зося писал(а):При Кучмі у нас ще простіше було , зібрали всі паспорти після голосування назад роздали. І всі проголосували саме за ними вибраного кандидата, тільки дивна річ 99% віддали голоси одному.
Интересно, а у нас не забирали.
зося писал(а):І точка зору в мене не нациковська, а досвідченої молодої людини.
Юношеский максимализм. Вы типичную пропаганду повторяете.
зося писал(а):Для мене завжди буде на першому місці незалежність і суверенітет моєї держави.
А что Вы понимаете под независимостью? Сможете сформулировать? Например, сейчас Польша - независима?
зося писал(а): Україна має великий економічний потенціал для свого незалежного розвитку.
Потенциал-то большой. Да вот вместо его использования народ дурью мается.
зося писал(а): І покоління , яке народилось в незалежній Україні ніколи не захочуть жити в придатку Російської Федерації. Можете назавжди з цим змиритися
Поколение, родившееся после 1991-го зомбированы пропагандой. Я с этим смирился. Надо перевоспитывать. Чтобы это поколение ещё и думать независимо научилось.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):Прекрасно :) Але репортаж тебе дочекається, твоя справа звісно, чи дивитись, чи ні
Обещаю тебе, как хорошему человеку, хоть и нацику, что дождусь и посмотрю. Вот те хрест!

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Feodor писал(а):кофей унт апфельштрудель в Вене.
$:071 Все прям слюной захлебнулись $:071 и если бы нас не предупредили исстрадались бы и недоумевали $:014 где светоч форума ?!?! :mrgreen:

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а): У мене було написано "добре не розмовляють". Двоє з них розмовляють ламаною російською й українською( їхня бабця моя сусідка).
Дивна Ви, Федоре , людина: на все дивитися з висоти власного польоту, просту життєву правду сприймаєте за видумані історії. Ви створили власну зону комфорту й не впускаєте в неї жодну інформацію, яка б могла якимось чином порушити Ваш спокій. або ту, що розходиться з Вашими поглядами.
В житті мало бути розумним і успішним, потрібно ще бути й мудрим.
Я как раз как губка впитываю самую разную информацию. Интересно же.... Семья чеченских специалистов, но плохо говорящих по-русски (т.е. они образование и квалификацию получили на чеченском языке, на котором, якобы, хорошее образование получить невозможно), не могут получить работу в Москве... Хм.... "Меня терзают смутные сомнения" (с) Булгаков
А мудрость - ну доживу до 60-70 лет - научите меня мудрости! $:008

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а):
Всією душею з вами $:008
А что только душою-то! Нарисуйте плакатик: "Усых москалив до Сыбыру" и вместе с ФЕМЕН на Майдан (только ради Бога не обнажайтесь)!

А вообще, на самом деле, Львов прекрасный город где чудесно и очень доброжелательно относятся к русским. Видимо, на нацистские демонстрации ходит меньшинство.
Последний раз редактировалось Feodor 15 окт 2010, 19:27, всего редактировалось 1 раз.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Зворушений. Буду старатися :)

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Федор не судите по себе... Это Вам если обнажиться, то все увидят, что кроме маленького ума и чуства уважения к собеседнику, у Вас ещё есть что-то маленькое $:021 $:021 $:021
Кстати, создайте свое движение в противоположность ФЕМЕН... Назовите его ФЕДЕР!!! $:021 $:021 $:021
Последний раз редактировалось Eugen 15 окт 2010, 19:25, всего редактировалось 1 раз.

Ответить

Вернуться в «О разном»