Для меня она не интересна. А чем интересна для тебя?Giorgio писал(а):http://kotyhoroshko.livejournal.com/509307.html - Федоре, цікава для тебе табличка в ЖЖ.
наша мова
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Re: наша мова
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Про бідність поляків вигадали самі ?Чи це ви як експерт в економіці такі висновки зробили)))))))Feodor писал(а):Просто факт констатирую. Почему поляки живут так бедно? Из-за гонора?
Так це для вас показник розвитку? Дешева горілка та цигарки. Тоді я розумію чого ви так хочете назад в "с ветлое будущее" халяви не вистачає.Feodor писал(а):Очереди из России в Польшу контрабандистов водки и сигарет? Пересеките хоть раз в жизни Русско-Полькую границу в Мамоново или в Гусеве.
Feodor писал(а):особенно при бывшем дебилике-президенте
А хто ви такий ? Хто дає вам право писати такі речі про людину яку поважає і любить не один мільйон поляків. Лех Качинський назавжди залишиться світлою та чистою людиною в пам'яті людей, які його любили. Людина, яка вже мертва......... Ви не маєте поваги навіть до померлих людей. Це страшне невігластво.
Я вмію працювати на землі, але мені це не потрібно. Полуницю збирати теж вмію, але роблю це заради свого задоволення. На свої статки я не скаржилась, мене вони влаштовують.Та і мій батько не скаржиться, хоча живе в "нишей Польше". Ви мабуть мене зі своїми знайомими сплутали.Feodor писал(а):"Вы" - это кто? Сможете, так что ж "ешче нэ згинэла" богатой и сытой не живёте? Вы ещё не вКлубнику собирать умеете?
І дивно якось читати про вашу залежність від ЖЕКу, як ви така заможна людина чекаєте на включення опалення

Бажаю успіхів в отриманні російський громадянства, бо в цьому "геополитеческом недоразумении"вам буде не зручно, ще дуже довго.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Feodor писал(а):А 99% населения будут мечтать про сытость и спокойствие в Российской Империи. Сотни тысяч тех, у кого в графе "национальность" написано "украинец" уже сегодня выбрали сытость и достаток, пусть пока не Империи, но хоть РФ.
Процент сам вигадав? Чи ви на сходці місцевих монархістів ухвалили? Срач ради срачу? Не розумію.
Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Почитал последние страницы, которые пропустил, и понял, что Федор никак не меняется к лучшему... Узкость мышления и желание поставить себя в антагонизм к любому, даже самому здравому мнению, не позволяют человеку мыслить нормально... Такого человека нужно только пожалеть...
Вернее можно было бы пожалеть, если бы человек не переступал грани дозволенного. Абсолютно согласен с Зосей по поводу вопроса о "кто таком Федоре"... Действительно, сидит себе человек за компьютером (пусть даже человек с мега изобретениями), и мнит из себя масона, который вправе говорить гадости на человека (Качинского), который при жизни достиг таких высот, о которых наш "масон" может только мечтать. Тут говорит гнусная человеческая зависть, да Федор?
А тот факт, что грязь льётся на человека, который уже нас покинул, только лишний раз подчеркивает низость и, в какой-то мере, Вашу трусливость, Федор.
Федор, опускайтесь хоть иногда на землю. С такой философией жизни, рано или поздно Вас кто-то непременно опустит на Ваш реальный уровень, и чем выше вы до того себя поднимете, тем больнее будет от реальности, которая наступит...
Вернее можно было бы пожалеть, если бы человек не переступал грани дозволенного. Абсолютно согласен с Зосей по поводу вопроса о "кто таком Федоре"... Действительно, сидит себе человек за компьютером (пусть даже человек с мега изобретениями), и мнит из себя масона, который вправе говорить гадости на человека (Качинского), который при жизни достиг таких высот, о которых наш "масон" может только мечтать. Тут говорит гнусная человеческая зависть, да Федор?
А тот факт, что грязь льётся на человека, который уже нас покинул, только лишний раз подчеркивает низость и, в какой-то мере, Вашу трусливость, Федор.
Федор, опускайтесь хоть иногда на землю. С такой философией жизни, рано или поздно Вас кто-то непременно опустит на Ваш реальный уровень, и чем выше вы до того себя поднимете, тем больнее будет от реальности, которая наступит...
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
зося писал(а): Так це для вас показник розвитку? Дешева горілка та цигарки. Тоді я розумію чого ви так хочете назад в "с ветлое будущее" халяви не вистачає.
Да нет, для Вас показатель развития: люди не могут себе позволить даже сигарет и ездят за ними в соседнюю страну?
Есть закон, запрещающий называть покойного дебилика дебиликом? Миллионы поляков глупы. Есть в Польше миллионы, которые, как и я, считают, Качиньских, как бы мягче выразиться... Но я не со сборщиками клубники общаюсь, а с польской интеллигенцией.зося писал(а): А хто ви такий ? Хто дає вам право писати такі речі про людину яку поважає і любить не один мільйон поляків. Лех Качинський назавжди залишиться світлою та чистою людиною в пам'яті людей, які його любили.
А Вы уважаете всех мёртвых людей? И Сталина, и Гитлера?зося писал(а): Людина, яка вже мертва......... Ви не маєте поваги навіть до померлих людей. Це страшне невігластво.
Клубнику собирать любите. Польшу любите. Что Вас здесь держит?зося писал(а):
Я вмію працювати на землі, але мені це не потрібно. Полуницю збирати теж вмію, але роблю це заради свого задоволення.
И я в своём доме могу топить когда угодно. А вот в своей квартире автономку пока не поставил - нет смысла пока экономически. И "состоятельность" для разных людей разное значит, не так ли? Для некоторых - даже поляки состоятельная нация.зося писал(а): І дивно якось читати про вашу залежність від ЖЕКу, як ви така заможна людина чекаєте на включення опаленняОсобисто я, можу сама в своєму будинку контролювати опалення, за допомогою автономного опалення.

Это что значит?зося писал(а): І це уявляєте при моїх з ваших слів"богатой и сытой не живёте"
И Вам желаю паспорт с бялым ожелэком поскорее отшымач.зося писал(а): Бажаю успіхів в отриманні російський громадянства, бо в цьому "геополитеческом недоразумении"вам буде не зручно, ще дуже довго.

Последний раз редактировалось Feodor 15 окт 2010, 09:32, всего редактировалось 2 раза.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Ты понял абсолютно верно! Люди выбирают сытость и достаток, а не тягнибюоков с мовой. Сильная стабильная страна, Будь то США, Россия или ЕС, привлекает их больше чем "национальное самосознание" на голодный желудок.Giorgio писал(а): Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Федор, а что же Вы не отвечаете на мои посты? Я в игноре, или интелекта хватает только на крики о сытом желудке и своих изобретениях... 

- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Та подождите Женя, он сейчас еще Зосю поставит в игнор, а то противостоять ее постам все труднее, там сплошная правда и факты. А фактам трудно что сказать в противовес......а в вопросах конкретики Федор плавает, у него так ..... сплошное словоблудие...
Все кто писал мнение и приводил неопровержимые факты попали в игнор, на их фоне трудно выглядеть умным.
Есть замечательная поговорка : " Среди умных я дурак, а среди дураков я умный..." Вот так и с Федором, наверное в чем-то эта поговорка применима в этой темке.
Все кто писал мнение и приводил неопровержимые факты попали в игнор, на их фоне трудно выглядеть умным.
Есть замечательная поговорка : " Среди умных я дурак, а среди дураков я умный..." Вот так и с Федором, наверное в чем-то эта поговорка применима в этой темке.
- Ксения
- Местный
- Мобильный: 0505692501
- Контактная информация:
Люди вибирають можливість заробити, щоб забезпечити сім"ю. Одиниці з них перевозять за кордон свої сім"ї, або залишаються там жити назавжди.Feodor писал(а):Ты понял абсолютно верно! Люди выбирают сытость и достаток, а не тягнибюоков с мовой. Сильная стабильная страна, Будь то США, Россия или ЕС, привлекает их больше чем "национальное самосознание" на голодный желудок.Giorgio писал(а): Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....
На скільки я знаю і бачила, вигляд "сытости и достатока" в Росії створений тільки в центральних областях і великих містах. Далі - убогість і заробітчанство. Росіяни теж не проти виїхати на заробітки в Європу. І теж масово виїздять. Іваново і до сьогодні можна назвати містом наречених, бо усе чоловіче населення звідти виїхало в пошуках роботи. Таких Іваново у Росії дуже багато.
При порівнянні нашої провінції і російської- остання сильно програє. Так , що й у росіян теж шлунок не назвеш ситим, особливо у тих, що живуть у братніх республіках і входять до російської федерації на"рівних правах", мають паспорт громадянина Росії. У Москві вони працюють за копійкі й живуть у хлівах по 30-40 чоловік. Прикиньте- це у себе на батьківщині, а не в далекому зарубіжжі. Та вони б з задоволенням виїхали в те зарубіжжя, та тільки матеріальний стан не дозволяє цього зробити. Чому велика федерація, сильна і могутня відноситься до своїх громадян гірше ніж до заробітчан з інших країх. Це Ви про таку рівність, Федоре, говорили, чи вона має ще якісь ознаки?
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Я это понимаю, Светлана, но просто именно таких людей я и не перевариваю... Понимаю даже, что он того не стоит, но... Наверно просто настроение плохое))) Надо разрядка)))

- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ну если дядька боится словесных баталий с достойными оппонентами, то что тут поделаешь.....
Может перейти в темку приколов и поднять настроение?
Может перейти в темку приколов и поднять настроение?
- зося
- Ветеран
- Контактная информация:
Те що в Польщі такі ціни на тютюнові вироби та алкоголь, то це нормально. Це турбота держави за здоров'я своїх громадян. Дарма , що в Росії самий високий відсоток алкоголезалежних, зате горілка дешева. Якщо ваші друзі - інтелігенти таким чином економлять, купуючи в Росії цигарки та тютюн. То можливої їм час почати збирати полуниціFeodor писал(а):Да нет, для Вас показатель развития: люди не могут себе позволить даже сигарет и ездят за ними в соседнюю страну?
Зауважу, що мої родичі та батько не вдаються до таких заходів. Вони і не збирають полуниці, а займаються банківським бізнесом. То все ж не всі поляки так бідують , як ваші друзі. І не всі на плантаціях працюють збирачами полуниць.
Федір, а ви часом себе з Богом не сплутали? Схаменіться, бо те що ви пишете викликає відразу .Ви ображаєте людину яка вам особисто нічого поганого не зробила. Ви називаєте себе віруючою людиною, але при цьому дозволяєте собі паплюжити пам'ять померлої людини.Про вас за ваше життя не можна сказати гарних слівFeodor писал(а):Миллионы поляков глупы.
Нагадайте мені , коли Леха Качинського було зараховано до тиранів.При його президентстві мільйони людей не страчували та концтабори не будувались. Щось порівняння у вас не вдалі.Feodor писал(а):А Вы уважаете всех мёртвых людей? И Сталина, и Гитлера?
Ой Федір у мене до вас зустрічне питання. Чого ви ще живете тут, бо такі вчені як ви в Росії не потрібні?Бо талановитих запрошують, а вам не пощастило. Ось ви біднесенький і вимушені на квіткових форумах доводити свою точку зору.Feodor писал(а):Клубнику собирать любите. Польшу любите. Что Вас здесь держит?
Стосовно мене, я живу в Україні бо я люблю цю країну її мову, культуру, людей. Хоча це вам не зрозуміти

- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Для тех, кто не хочет работать - убого и в США и в Швейцарии.Ксения писал(а): Далі - убогість і заробітчанство.
Русские в основном мозги экспортируют, а не сборщиков клубники. А Иваново всегда было "городом невест. Даже песня про это есть шестидесятилетней давности. Не потому, что мужчины на заработках, а потому, что всегда рекрутинг был на девушек сориентирован.Ксения писал(а): Росіяни теж не проти виїхати на заробітки в Європу. І теж масово виїздять. Іваново і до сьогодні можна назвати містом наречених, бо усе чоловіче населення звідти виїхало в пошуках роботи. Таких Іваново у Росії дуже багато.
У тех, кто работает, - с желудком всё в порядке. Да и пенсионерам там получше украинских живётся. Разумеется тем, кто при Совке работал.Ксения писал(а): Так , що й у росіян теж шлунок не назвеш ситим, особливо у тих, що живуть у братніх республіках і входять до російської федерації на"рівних правах", мають паспорт громадянина Росії.
Основные гастарбайтеры в Москве это молдаване, украинцы и таджики. Граждане РФ обычно тоже в Москву за Ай-Ти едут и "высокими" специальностями. Им хватает на аренду отдельных квартир. У меня жена так работала.Ксения писал(а):У Москві вони працюють за копійкі й живуть у хлівах по 30-40 чоловік.
Скорее им нет надобности. Зачем унижаться, жить нелегально и бегать от полиции в какой-нибудь Польше, если можно легально заработать у себя в стране?Ксения писал(а):Та вони б з задоволенням виїхали в те зарубіжжя, та тільки матеріальний стан не дозволяє цього зробити.
Поясните Вашу мысль? Чем Россия хуже относится к своим гражданам, чем какая-то Португалия к полулегальным гастарбайтерам?Ксения писал(а):Чому велика федерація, сильна і могутня відноситься до своїх громадян гірше ніж до заробітчан з інших країх. Це Ви про таку рівність, Федоре, говорили, чи вона має ще якісь ознаки?
Не читали статейку как пару лет назад, когда ещё D визы были национальными, немцы отловили автобус с украинскими гастарбайтерами (легальными) возвращавшимися из Испании,и оштрафовали их на ... сумму всего заработка. Так должна Россия относится к своим гражданам? Нет уж, спасибо!
- Eugen
- Местный
- Контактная информация:
Розумієте, Зосю, тут суть у порівнянні... Усі слова, що кажуться на Федю, є добрими, бо нема ще таких слів, щоб дати адекватну оцінку його висловам на форумі)))зося писал(а):Про вас за ваше життя не можна сказати гарних слів
Яке слово не скажіть - так воно є добрим

- Светлана
- ГУРУ
- Контактная информация:
Я поняла, у Федора явно мазохисткие наклонности да еще и ярко выраженны
Классно жить в России, в США....но он предпочитает жить в Украине, где"гнобят" русских, мало платят, не признают гениев и т.д.
Да и вообще у нас тут в Украине, впору покупать место на кладбище и идти помирать.

Классно жить в России, в США....но он предпочитает жить в Украине, где"гнобят" русских, мало платят, не признают гениев и т.д.
Да и вообще у нас тут в Украине, впору покупать место на кладбище и идти помирать.