наша мова

Ответить
Feodor
Корифей
Контактная информация:

Re: наша мова

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):http://kotyhoroshko.livejournal.com/509307.html - Федоре, цікава для тебе табличка в ЖЖ. :)
Для меня она не интересна. А чем интересна для тебя?

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Feodor писал(а):Просто факт констатирую. Почему поляки живут так бедно? Из-за гонора?
Про бідність поляків вигадали самі ?Чи це ви як експерт в економіці такі висновки зробили)))))))
Feodor писал(а):Очереди из России в Польшу контрабандистов водки и сигарет? Пересеките хоть раз в жизни Русско-Полькую границу в Мамоново или в Гусеве.
Так це для вас показник розвитку? Дешева горілка та цигарки. Тоді я розумію чого ви так хочете назад в "с ветлое будущее" халяви не вистачає.
Feodor писал(а):особенно при бывшем дебилике-президенте

А хто ви такий ? Хто дає вам право писати такі речі про людину яку поважає і любить не один мільйон поляків. Лех Качинський назавжди залишиться світлою та чистою людиною в пам'яті людей, які його любили. Людина, яка вже мертва......... Ви не маєте поваги навіть до померлих людей. Це страшне невігластво.
Feodor писал(а):"Вы" - это кто? Сможете, так что ж "ешче нэ згинэла" богатой и сытой не живёте? Вы ещё не вКлубнику собирать умеете?
Я вмію працювати на землі, але мені це не потрібно. Полуницю збирати теж вмію, але роблю це заради свого задоволення. На свої статки я не скаржилась, мене вони влаштовують.Та і мій батько не скаржиться, хоча живе в "нишей Польше". Ви мабуть мене зі своїми знайомими сплутали.
І дивно якось читати про вашу залежність від ЖЕКу, як ви така заможна людина чекаєте на включення опалення :) Особисто я, можу сама в своєму будинку контролювати опалення, за допомогою автономного опалення. І це уявляєте при моїх з ваших слів"богатой и сытой не живёте"
Бажаю успіхів в отриманні російський громадянства, бо в цьому "геополитеческом недоразумении"вам буде не зручно, ще дуже довго.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Feodor писал(а):А 99% населения будут мечтать про сытость и спокойствие в Российской Империи. Сотни тысяч тех, у кого в графе "национальность" написано "украинец" уже сегодня выбрали сытость и достаток, пусть пока не Империи, но хоть РФ.

Процент сам вигадав? Чи ви на сходці місцевих монархістів ухвалили? Срач ради срачу? Не розумію.

Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Почитал последние страницы, которые пропустил, и понял, что Федор никак не меняется к лучшему... Узкость мышления и желание поставить себя в антагонизм к любому, даже самому здравому мнению, не позволяют человеку мыслить нормально... Такого человека нужно только пожалеть...
Вернее можно было бы пожалеть, если бы человек не переступал грани дозволенного. Абсолютно согласен с Зосей по поводу вопроса о "кто таком Федоре"... Действительно, сидит себе человек за компьютером (пусть даже человек с мега изобретениями), и мнит из себя масона, который вправе говорить гадости на человека (Качинского), который при жизни достиг таких высот, о которых наш "масон" может только мечтать. Тут говорит гнусная человеческая зависть, да Федор?
А тот факт, что грязь льётся на человека, который уже нас покинул, только лишний раз подчеркивает низость и, в какой-то мере, Вашу трусливость, Федор.
Федор, опускайтесь хоть иногда на землю. С такой философией жизни, рано или поздно Вас кто-то непременно опустит на Ваш реальный уровень, и чем выше вы до того себя поднимете, тем больнее будет от реальности, которая наступит...

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

зося писал(а): Так це для вас показник розвитку? Дешева горілка та цигарки. Тоді я розумію чого ви так хочете назад в "с ветлое будущее" халяви не вистачає.

Да нет, для Вас показатель развития: люди не могут себе позволить даже сигарет и ездят за ними в соседнюю страну?
зося писал(а): А хто ви такий ? Хто дає вам право писати такі речі про людину яку поважає і любить не один мільйон поляків. Лех Качинський назавжди залишиться світлою та чистою людиною в пам'яті людей, які його любили.
Есть закон, запрещающий называть покойного дебилика дебиликом? Миллионы поляков глупы. Есть в Польше миллионы, которые, как и я, считают, Качиньских, как бы мягче выразиться... Но я не со сборщиками клубники общаюсь, а с польской интеллигенцией.
зося писал(а): Людина, яка вже мертва......... Ви не маєте поваги навіть до померлих людей. Це страшне невігластво.
А Вы уважаете всех мёртвых людей? И Сталина, и Гитлера?
зося писал(а):
Я вмію працювати на землі, але мені це не потрібно. Полуницю збирати теж вмію, але роблю це заради свого задоволення.
Клубнику собирать любите. Польшу любите. Что Вас здесь держит?
зося писал(а): І дивно якось читати про вашу залежність від ЖЕКу, як ви така заможна людина чекаєте на включення опалення :) Особисто я, можу сама в своєму будинку контролювати опалення, за допомогою автономного опалення.
И я в своём доме могу топить когда угодно. А вот в своей квартире автономку пока не поставил - нет смысла пока экономически. И "состоятельность" для разных людей разное значит, не так ли? Для некоторых - даже поляки состоятельная нация. $:021
зося писал(а): І це уявляєте при моїх з ваших слів"богатой и сытой не живёте"
Это что значит?
зося писал(а): Бажаю успіхів в отриманні російський громадянства, бо в цьому "геополитеческом недоразумении"вам буде не зручно, ще дуже довго.
И Вам желаю паспорт с бялым ожелэком поскорее отшымач. $:008 А меня то гражданство, которое меня устраивает. Паспорт с символом Посейдона тоже есть. $:071
Последний раз редактировалось Feodor 15 окт 2010, 09:32, всего редактировалось 2 раза.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а): Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....
Ты понял абсолютно верно! Люди выбирают сытость и достаток, а не тягнибюоков с мовой. Сильная стабильная страна, Будь то США, Россия или ЕС, привлекает их больше чем "национальное самосознание" на голодный желудок.

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Федор, а что же Вы не отвечаете на мои посты? Я в игноре, или интелекта хватает только на крики о сытом желудке и своих изобретениях... $:024

Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Светлана »

Та подождите Женя, он сейчас еще Зосю поставит в игнор, а то противостоять ее постам все труднее, там сплошная правда и факты. А фактам трудно что сказать в противовес......а в вопросах конкретики Федор плавает, у него так ..... сплошное словоблудие...
Все кто писал мнение и приводил неопровержимые факты попали в игнор, на их фоне трудно выглядеть умным.
Есть замечательная поговорка : " Среди умных я дурак, а среди дураков я умный..." Вот так и с Федором, наверное в чем-то эта поговорка применима в этой темке.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а):
Giorgio писал(а): Сотні тисяч працюють в РФ, в Європі ж і США працюють мільйони....
Ты понял абсолютно верно! Люди выбирают сытость и достаток, а не тягнибюоков с мовой. Сильная стабильная страна, Будь то США, Россия или ЕС, привлекает их больше чем "национальное самосознание" на голодный желудок.
Люди вибирають можливість заробити, щоб забезпечити сім"ю. Одиниці з них перевозять за кордон свої сім"ї, або залишаються там жити назавжди.
На скільки я знаю і бачила, вигляд "сытости и достатока" в Росії створений тільки в центральних областях і великих містах. Далі - убогість і заробітчанство. Росіяни теж не проти виїхати на заробітки в Європу. І теж масово виїздять. Іваново і до сьогодні можна назвати містом наречених, бо усе чоловіче населення звідти виїхало в пошуках роботи. Таких Іваново у Росії дуже багато.
При порівнянні нашої провінції і російської- остання сильно програє. Так , що й у росіян теж шлунок не назвеш ситим, особливо у тих, що живуть у братніх республіках і входять до російської федерації на"рівних правах", мають паспорт громадянина Росії. У Москві вони працюють за копійкі й живуть у хлівах по 30-40 чоловік. Прикиньте- це у себе на батьківщині, а не в далекому зарубіжжі. Та вони б з задоволенням виїхали в те зарубіжжя, та тільки матеріальний стан не дозволяє цього зробити. Чому велика федерація, сильна і могутня відноситься до своїх громадян гірше ніж до заробітчан з інших країх. Це Ви про таку рівність, Федоре, говорили, чи вона має ще якісь ознаки?

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

Я это понимаю, Светлана, но просто именно таких людей я и не перевариваю... Понимаю даже, что он того не стоит, но... Наверно просто настроение плохое))) Надо разрядка))) $:021 $:021 $:021

Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Светлана »

Ну если дядька боится словесных баталий с достойными оппонентами, то что тут поделаешь.....
Может перейти в темку приколов и поднять настроение?

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Feodor писал(а):Да нет, для Вас показатель развития: люди не могут себе позволить даже сигарет и ездят за ними в соседнюю страну?
Те що в Польщі такі ціни на тютюнові вироби та алкоголь, то це нормально. Це турбота держави за здоров'я своїх громадян. Дарма , що в Росії самий високий відсоток алкоголезалежних, зате горілка дешева. Якщо ваші друзі - інтелігенти таким чином економлять, купуючи в Росії цигарки та тютюн. То можливої їм час почати збирати полуниці
Зауважу, що мої родичі та батько не вдаються до таких заходів. Вони і не збирають полуниці, а займаються банківським бізнесом. То все ж не всі поляки так бідують , як ваші друзі. І не всі на плантаціях працюють збирачами полуниць.
Feodor писал(а):Миллионы поляков глупы.
Федір, а ви часом себе з Богом не сплутали? Схаменіться, бо те що ви пишете викликає відразу .Ви ображаєте людину яка вам особисто нічого поганого не зробила. Ви називаєте себе віруючою людиною, але при цьому дозволяєте собі паплюжити пам'ять померлої людини.Про вас за ваше життя не можна сказати гарних слів
Feodor писал(а):А Вы уважаете всех мёртвых людей? И Сталина, и Гитлера?
Нагадайте мені , коли Леха Качинського було зараховано до тиранів.При його президентстві мільйони людей не страчували та концтабори не будувались. Щось порівняння у вас не вдалі.
Feodor писал(а):Клубнику собирать любите. Польшу любите. Что Вас здесь держит?
Ой Федір у мене до вас зустрічне питання. Чого ви ще живете тут, бо такі вчені як ви в Росії не потрібні?Бо талановитих запрошують, а вам не пощастило. Ось ви біднесенький і вимушені на квіткових форумах доводити свою точку зору.
Стосовно мене, я живу в Україні бо я люблю цю країну її мову, культуру, людей. Хоча це вам не зрозуміти $:101

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а): Далі - убогість і заробітчанство.
Для тех, кто не хочет работать - убого и в США и в Швейцарии.
Ксения писал(а): Росіяни теж не проти виїхати на заробітки в Європу. І теж масово виїздять. Іваново і до сьогодні можна назвати містом наречених, бо усе чоловіче населення звідти виїхало в пошуках роботи. Таких Іваново у Росії дуже багато.
Русские в основном мозги экспортируют, а не сборщиков клубники. А Иваново всегда было "городом невест. Даже песня про это есть шестидесятилетней давности. Не потому, что мужчины на заработках, а потому, что всегда рекрутинг был на девушек сориентирован.
Ксения писал(а): Так , що й у росіян теж шлунок не назвеш ситим, особливо у тих, що живуть у братніх республіках і входять до російської федерації на"рівних правах", мають паспорт громадянина Росії.
У тех, кто работает, - с желудком всё в порядке. Да и пенсионерам там получше украинских живётся. Разумеется тем, кто при Совке работал.
Ксения писал(а):У Москві вони працюють за копійкі й живуть у хлівах по 30-40 чоловік.
Основные гастарбайтеры в Москве это молдаване, украинцы и таджики. Граждане РФ обычно тоже в Москву за Ай-Ти едут и "высокими" специальностями. Им хватает на аренду отдельных квартир. У меня жена так работала.
Ксения писал(а):Та вони б з задоволенням виїхали в те зарубіжжя, та тільки матеріальний стан не дозволяє цього зробити.
Скорее им нет надобности. Зачем унижаться, жить нелегально и бегать от полиции в какой-нибудь Польше, если можно легально заработать у себя в стране?
Ксения писал(а):Чому велика федерація, сильна і могутня відноситься до своїх громадян гірше ніж до заробітчан з інших країх. Це Ви про таку рівність, Федоре, говорили, чи вона має ще якісь ознаки?
Поясните Вашу мысль? Чем Россия хуже относится к своим гражданам, чем какая-то Португалия к полулегальным гастарбайтерам?
Не читали статейку как пару лет назад, когда ещё D визы были национальными, немцы отловили автобус с украинскими гастарбайтерами (легальными) возвращавшимися из Испании,и оштрафовали их на ... сумму всего заработка. Так должна Россия относится к своим гражданам? Нет уж, спасибо!

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Eugen »

зося писал(а):Про вас за ваше життя не можна сказати гарних слів
Розумієте, Зосю, тут суть у порівнянні... Усі слова, що кажуться на Федю, є добрими, бо нема ще таких слів, щоб дати адекватну оцінку його висловам на форумі)))
Яке слово не скажіть - так воно є добрим $:021 $:021 $:021

Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Светлана »

Я поняла, у Федора явно мазохисткие наклонности да еще и ярко выраженны :shock:
Классно жить в России, в США....но он предпочитает жить в Украине, где"гнобят" русских, мало платят, не признают гениев и т.д.
Да и вообще у нас тут в Украине, впору покупать место на кладбище и идти помирать.

Ответить

Вернуться в «О разном»