Проблема з отриманням українського паспорта.

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Проблема з отриманням українського паспорта.

Сообщение Giorgio »

Маємо проблему. Моя сестра після розписки поміняла прізвище і віддала паспорт на заміну. Сталося це 17го липня. Нового паспорта й досі нема. Я намагався погуглити куди скаржитися, і вичитав, що у Львові 10 тисяч заявок лежить необроблені. І в паспортному столі розказують байки. Раніше сестра зверталася, то сказали, що паспорт наполовину готовий (це як наполовину вагітний). Позавчора вона з чоловіком ходила, то їй сказали - може перед виборами дадуть, може після виборів....
Люди, порадьте, що робити й куди звертатися, бо я в неті найти не можу того. Паспорт дуже потрібен, бо сестрі треба робити закордонний паспорт і влаштовуватися на роботу.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Re: Проблема з отриманням українського паспорта.

Сообщение Feodor »

Больше месяца официально задерживать права не имеют. Заявление на имя нач. паспортного стола с просьбой о выдаче в законный срок (заявление обязательно зарегистрировать). Если не продвинет дела - в районную прокуратуру (тоже регистрировать). Обычно это все такие мелкие бытовые вопросы решает.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Оооооооооооооооо, тисяча дякую!!!!!!!!! Так і зробимо!

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Моя сотрудница недавно вышла замуж. Замена паспорта заняла неделю.

Ответить

Вернуться в «О разном»