наша мова
- иттон
- Ветеран
- Мобильный: 80501783566
- Домашний: 0692931853
- Контактная информация:
Re: наша мова
Да ассимиляция начнётся в полном разгаре.Нас тоже обрадовали,что для постройки чего то там в Крыму приедут китайские рабочие.Млин своих просто нетю.Точно страна не пуганных идиотов.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Далеко не все украинцы поджпадают под Ваше описание... Большинство говрит на суржике или по-русски.Ксения писал(а): українці розмовляють на українській мові, поважають її , вчать своїх дітей мови предків
Но далеко не все хотят. Зачем тратить время на то, что многим людям не нужно?Ксения писал(а): Сьогодні ж кожен , хто хоче знати мову- може вивчити її сам і навчити дитину.
Ви хотели сказать "языков страны, где живёшь?" Знание языков своей страны очень полезно. Вчера ехал из Одессы. Остановился у торговцев арбузами и помидорами. Слышу - говорят на тюркском языке (думал, что гагаузы). Я пару фразочек на крымскотатарском ввернул, так они чуть не обниматься полезли, хотя я и сказал, что не татарин. В результате - скидка, назвали меня "братом". Всем хорошо приятно.Ксения писал(а): не сприйняття культури , мови тієї держави в якій живеш.

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
А цей "шедевр" на какОвській мові написаний?Feodor писал(а):[Далеко не все украинцы поджпадают под Ваше описание... Большинство говрит на суржике или по-русски.

- иттон
- Ветеран
- Мобильный: 80501783566
- Домашний: 0692931853
- Контактная информация:
Ну не надо же так кидаться на очепятки с кем не бывает.Надо по существу.Что у нас на повестке дня мова,вот про неё и разговоры.
Счас смотрю прогу с Киселёвым, так тама Азарову прямо сказали,что говори на русском и не каверкай украинский.
Счас смотрю прогу с Киселёвым, так тама Азарову прямо сказали,что говори на русском и не каверкай украинский.
- Feodor
- Корифей
- Контактная информация:
Браво!
В Эстонии русские говорят: "мы мучились 60 лет слушая ваш плохой русский - теперь вы мучьтесь слушая наш эстонский"
Хотят "мову" - пусть страдают.
В Эстонии русские говорят: "мы мучились 60 лет слушая ваш плохой русский - теперь вы мучьтесь слушая наш эстонский"

Хотят "мову" - пусть страдают.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Я тікішо з ПакИстану понаїхала, так от замальовочки про мову.
Гіди один росіянин (володіє рідною, та англійською, другий "пакИстанець" володіє рідною, російською, англійською (
) у групі яка відвідувала острови три пари росіян, одна - зрозуміло
, і дві пари австралійці.
Російский гід вихваляється який він не ледащо в порівнянні з "пакИстанцями", і розповідає що його дуже ображають українці яки приїзджаючи на відпочинок, просять щоб єкскурсії проводилися українською мововою
жіночка росіянка каже "Ой! Я вАс умАляю! Все ани прекрАснА пАнимАют! ПриезжАют к нАм нА зАрАбатки и все гАвАрят пА русски вАши зАпАденци!"
Через декілька хвилин гід починає розповідати про те що в нього є квартира в одному з курортних містечок УкраЇни і цього літа він там відпочивав і витратив забагато грошей за місяць, понад 10 000 долярів
"Так у вас всё дорого!!!" Люба каже "Тому ми сюди на відпочинок і приїхали!" 
Гід пакИстанець виголошує промову на російській та англійській мові. До мене звертається росіяночка і питається: "А що він сказав? Я не російську не розумію, ні англійську
"
Бавимося з Любою у морі. Він лицем до берега, я до моря. Кажу йому "Волна! Волна!" не реагує, я знову "Волна, волна!" накриваяє нас ця волна з головою, потім Люба спльовуючи солону воду: "Де ти бачила волну?
ХВИЛЯ!!! б..!" 
Гіди один росіянин (володіє рідною, та англійською, другий "пакИстанець" володіє рідною, російською, англійською (

Російский гід вихваляється який він не ледащо в порівнянні з "пакИстанцями", і розповідає що його дуже ображають українці яки приїзджаючи на відпочинок, просять щоб єкскурсії проводилися українською мововою

Через декілька хвилин гід починає розповідати про те що в нього є квартира в одному з курортних містечок УкраЇни і цього літа він там відпочивав і витратив забагато грошей за місяць, понад 10 000 долярів

Гід пакИстанець виголошує промову на російській та англійській мові. До мене звертається росіяночка і питається: "А що він сказав? Я не російську не розумію, ні англійську

Бавимося з Любою у морі. Він лицем до берега, я до моря. Кажу йому "Волна! Волна!" не реагує, я знову "Волна, волна!" накриваяє нас ця волна з головою, потім Люба спльовуючи солону воду: "Де ти бачила волну?

- Teona
- Местный
- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
Монекинеко писал(а): "Де ти бачила волну?ХВИЛЯ!!! б..!"

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Лєнчик, зізнавайся, кому кричала? Хотіла, щоб Любка почув, чи переймалася, щоб росіяни не втопились?

Последний раз редактировалось ЛюдмилаНиколаевна 27 сен 2010, 13:38, всего редактировалось 2 раза.
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Я все більше за Любу переймаюсь!
Потім всю відпустку з тієї "волни" сміялися 

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
Якби за Любу переймалась, кричала б - "ХВИЛЯ"
Ще від себе додам. Оленочко, ну так гарно українською спілкувались.... Що ж сталося?
Як каже Любка: " Який "язык", б....., мова, Оленочко, мова!!!"

Ще від себе додам. Оленочко, ну так гарно українською спілкувались.... Що ж сталося?
Як каже Любка: " Який "язык", б....., мова, Оленочко, мова!!!"

- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Да в нас жеж є Петро, який пише тільки в гібіскусах, а читає всеЛюдмилаНиколаевна писал(а):так гарно українською спілкувались.... Що ж сталося?

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:

А що ж робити, коли насправді і розумна, і красива?

Так і будемо далі. Хто не розуміє - тому російською. А зі своїми - українською. Бо як не практикуватимемо спілкування хоч на форумі, то задавлять мову. Так що - "свого не цураймось"!

- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
ЛюдмилаНиколаевна писал(а):А що ж робити, коли насправді і розумна, і красива?

- ЛюдмилаНиколаевна
- Корифей
- Контактная информация:
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Та шо ви! У мене з оцінками все добре, я так завжди і думаю про себеЛюдмилаНиколаевна писал(а):Невже так сильно самооцінка занижена????
поки барин не прийде і не почне "Хамкать" на всіхЛюдмилаНиколаевна писал(а):"Я - сама чарівна, приваблива і мудра. Я - фея гібіскусів!!!"