Жаль, що ароматика не цвіте осінню
Я вже з нетерпінням чекаю весниMY-DREAM писал(а):А в мене нічого не цвіте.![]()
![]()
Диана писал(а):В теплице с бутонами вубеновская ликаста Snow Queen. Ждем не дождемся цветения.
Оуклі дає розмір бульби 110х60х45мм.lizarduk писал(а):А який розмір бульби ароматики є достатнім для цвітіння?
Розмір бульб може бути і менший. Для цвітіння, як правило, має бути не менше трьох дорослих бульб. Крім того aromatica, під час періоду покою, тобто коли скинуто листя, має утримуватись сухо, без цього цвітіння не буде, навіть якщо рослина доросла. Ще додайте до цього, як мінімум, рік адаптації до Ваших домашніх умов.lizarduk писал(а):Ну значить ця бульба, що вже сформувалась не процвіте![]()
Надія залишилась на ріст![]()
Але цікаво те, що в неї нема жодної такої великої псевдобульби - вона може бути ще недорослою?
А моя почала формувати, та я мабудь щось не догляділа і вона його згноїла.Igor писал(а): Люда, як поживає Anguloa uniflora? Моя почала формувати новий ріст та один квітконіс.
Трохи пізніше сформує інший. Anguloa потужні рослини. Може ще й зацвіте.MY-DREAM писал(а): А моя почала формувати, та я мабудь щось не догляділа і вона його згноїла.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 3 гостя