tumannost1, Вас приємно читати! можете ж, якщо хочетеЯ - знаю цю мову, поважаю її i дiтей навчу.

tumannost1, Вас приємно читати! можете ж, якщо хочетеЯ - знаю цю мову, поважаю її i дiтей навчу.
А я нiколи i не казала, що для мене українська - це ненависний бридкий тягар.Belladonna-2 писал(а):tumannost1, Вас приємно читати! можете ж, якщо хочетеЯ - знаю цю мову, поважаю її i дiтей навчу.
Не було часу заглянути на форум - дитина захворіла. Але за такий короткий час скільки всього прочитала!!!Ким писал(а):Да конечно-конечно - не слышим, а даже видим - вспомните урок мадам Фарион! Это видела не только Украина - это видела вся Европа! И после этого вы имеет наглость утверждать обратное. Мягко говоря похоже на действия шулера передернувшего карты и кричащего о том, что сосед передергивает. А не ваши ли умники из "Свободы" постоянно об этом кричат, и не просто кричат - пытаются учить нас чему нам учиться.
И если у нас демократия,то я хочу иметь право выбора: на каком языке смотреть фильм или общаться с коллегами,на каком выражаться на форуме.И мне все равно откуда человек,я смотрю на его качества.Я одинаково общаюсь с людьми разных национальностей.В чеченских родителях не вижу-врагов и если есть претензии,то только по учебе.tumannost1 писал(а):Мне лично хочется КАЧЕСТВА!!!! КАЧЕСТВА дубляжа на ТВ, КАЧЕСТВА преподавания в школах и в ВУЗах, КАЧЕСТВЕННОЙ музыки (тут к счастью есть достойный выбор), КАЧЕСТВЕННЫХ наших украинских фильмов, КАЧЕСТВЕННЫХ политиков .
Поддерживаю, но не поднимать такие темы врядли получится. Но вот обговаривать их без агрессии, оскорблений и не переходя на личности - это нужно.Ким писал(а):Все эти разговоры только разжигают неприязнь...все мы одинаково любим цветы-вот о них говорить,а мова или язык-это все политика!
Хе, вы не любите кошек? просто вы не умеете их готовить... Но вообще-то я не о красоте города, а о том, что во ЛьвовеКим писал(а):А про Львов,была я там правда давно,так мне ( может не повезло,не знаю) не впечатлил...
І люди гостинні та доброзичливі.мізерно мало радикально налаштованих україномовних шовіністів.
Рома, а это моя больная темаХе, вы не любите кошек? просто вы не умеете их готовить...
З цим згодна. Взагалі люблю Львів і ЗУ за те, що люди там прості і з ними легко якось. Ні в якому разі не хочу образити інші регіони, просто думка щодо ЗУ і Львова. Шкода що політики не підтримують Львів на належному рівні, бо місто дійсно гарне і затишне. Я б там жилаRomUA писал(а): І люди гостинні та доброзичливі.
http://www.youtube.com/watch?v=MaLNH4Z8KjMКсения писал(а):
![]()
![]()
![]()
Так само і я, україномовна громадянка своєї країни, хочу подивитись фільм на українській мові, на якісній українській, щоб не здригатись від викручених слів-перекладів. У мене такої можливості немає, бо існує одиниці якісних дубляжів українською мовою. Якщо не буде в школах впроваджена українська мова, то про яку якість говорити.
Дійсно! Якісних перекладів мало!- авторам української версіі "Леся+Рома". До речі, актор не володів українською! Ірма - супер!
Українську мову потрібно повернути назад не тільки в школи, але й в установи . Від цього російська мова не втратить жодним чином, бо вона свого часу міцно вкоренилась в Україні, і аж ніяк не добровільними методами. Та тоді про це не можна було говорити.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 9 гостей