П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
- JULIE
- Корифей
- Контактная информация:
Re: П.Глоба о "светлом " образе Тимошенко.
Бооооже ! Что я только что прочла в новостях - на должность премьера претендуют Ющ и Яценюк.
Ющ мало наделал гадостей в своё президентство и теперь хочет продолжить премьером ? Я в ужасе ! Опять видеть эту рожу ! Янукович будет НУ ОЧЧЕНЬ неправ , если возьмет Юща премьером.
Ющ мало наделал гадостей в своё президентство и теперь хочет продолжить премьером ? Я в ужасе ! Опять видеть эту рожу ! Янукович будет НУ ОЧЧЕНЬ неправ , если возьмет Юща премьером.
-
- Местный
- Мобильный: 0503837924
- Контактная информация:
прыкольно... особенно, если учесть, что второй появился в политике благодаря первому....JULIE писал(а):Бооооже ! Что я только что прочла в новостях - на должность премьера претендуют Ющ и Яценюк.
- Натэла
- Ветеран
- Мобильный: 0956108929
- Контактная информация:
Видно есть еще хлебушек в кормушке - не всё растащили.
- MY-DREAM
- Хранитель традиций
- Контактная информация:
Толи еще будет....JULIE писал(а):Бооооже ! Я в ужасе ! Опять видеть эту рожу ! Янукович будет НУ ОЧЧЕНЬ неправ , если возьмет Юща премьером.

На другом форуме в похожей теме я писала, что надо ждать, где Ющенко всплывет.

Президенство надо отрабатывать...
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
JULIE, якщо помаранчевий - це людина,яка бажає процвітання державі, загального добробуту громадян, вступу у ЄС, можливо й у НАТО, української як єдиної державної, нормальної української культури, свободи від присутньості іноземних військових баз (я про флот), незалежної як внутрішньої так і зовнішньої політики, офіційно визнаного Київського патріархату, справді рівноправних відносин з сусідами, боєздатної і ефективної армії, нормально фуннкціонуючих і всім доступних медичної, юридичної (судової) та навчальної систем - то таки так, я помаранчевий, як сицілійські апельсини.
Не моя вина, що представники помаранчевого табору йшли на вибори саме під цими гаслами. Ми їм повірили й надали величезний кредит довіри. Безпрецедентний. І так це все тупо, перепрошую, прос...ати - Ющенко зганьбив себе назавжди, Тимошенко як більш діяльна і рішуча, ще користувалася підтримкою, особливо на фоні вшановувача "українських поетів", але її час теж закінчується, висот їй більше не досягнути. Я особисто голосував за Гриценка.
Не моя вина, що представники помаранчевого табору йшли на вибори саме під цими гаслами. Ми їм повірили й надали величезний кредит довіри. Безпрецедентний. І так це все тупо, перепрошую, прос...ати - Ющенко зганьбив себе назавжди, Тимошенко як більш діяльна і рішуча, ще користувалася підтримкою, особливо на фоні вшановувача "українських поетів", але її час теж закінчується, висот їй більше не досягнути. Я особисто голосував за Гриценка.
- Tancha
- Местный
- Мобильный: 80679063180
- Домашний: 5926482
- Контактная информация:
Если Янык облажается еще больше, чем Ющ, то у Тимошенко есть все шансы 

- megera
- Местный
- Мобильный: 0667315347
- Контактная информация:
Сени и ТигипкаTancha писал(а):Если Янык облажается еще больше, чем Ющ, то у ....... есть все шансы

- Belladonna-2
- Местный
- Мобильный: 0503767470
- Контактная информация:
А Янык таки облажается
- Teona
- Местный
- Мобильный: 0937501892
- Контактная информация:
Giorgio, вашу цитату в рамочку и на стіночку, аплодую стоячи 

- tumannost
- Местный
- Мобильный: 80997817476
- Контактная информация:
Покажите мне хотя бы одного одного депутата, который в своей предвыборной программе обещает рост безработицы, рост инфляции, падение производства, ухудшение уровня жизни, урезание зарплат и пенсий и т.д.
Юра, они все всегда обещают все самое лучшее.
Поэтому и те, кто за померанчевыми пошел и тот, кто решил пойти за бело-голубыми, и даже тот, кто голосовал, чтобы мером Киева выбрали Черновецкого, все патриоты и все хотели только лучшего своей стране и своему народу.
Давайте не ссориться.
Я готова спiлкуватися i росiйською, i українською, i англiйською i навiть китайською, аби не було ворожнечi

Юра, они все всегда обещают все самое лучшее.

Поэтому и те, кто за померанчевыми пошел и тот, кто решил пойти за бело-голубыми, и даже тот, кто голосовал, чтобы мером Киева выбрали Черновецкого, все патриоты и все хотели только лучшего своей стране и своему народу.

Я готова спiлкуватися i росiйською, i українською, i англiйською i навiть китайською, аби не було ворожнечi

- JulKiz
- Местный
- Мобильный: 80962304320
- Контактная информация:
tumannost писал(а):Я готова спiлкуватися i росiйською, i українською, i англiйською i навiть китайською, аби не було ворожнечi

О! И вот это - в рамочку и на стену!ЛюдмилаНиколаевна писал(а):И чего нам из-за них ссориться и спорить? Нам остается сажать наши любимые цветы, делая хоть немного красивее нашу жизнь.
- Натэла
- Ветеран
- Мобильный: 0956108929
- Контактная информация:
Юра, в Вашем посте ключевое слово "якщо"
Вони усi якщо
- если бы хотя бы наполовину из того, что обещано выполнялось, а не выполнялось нечто иное, или просто отказывались от своих слов, то может быть люди верили (хотя некоторые до сих пор верят и клюют на все, что льется в уши с экранов - нам покажут то, что нам нужно видеть).

- если бы хотя бы наполовину из того, что обещано выполнялось, а не выполнялось нечто иное, или просто отказывались от своих слов, то может быть люди верили (хотя некоторые до сих пор верят и клюют на все, что льется в уши с экранов - нам покажут то, что нам нужно видеть).
-
- Новичок
- Контактная информация:
Классно сказано! Согласна на все 100%! Мы, конечно, будем надеяться на лучшее, но очень уж слаба наша надежда...Giorgio писал(а):то таки так, я помаранчевий, як сицілійські апельсини.
- Giorgio
- Корифей
- Контактная информация:
Уточню, що Янукович пропонував також і держстатус російської, відмова від НАТО і не вязався з образом демократичного сучасного лідера. Плюс його судимості і тінь Кучми за спиною. Ми надіялися, що за Ющенка ми нарешті зробимо ривок в Європу, тоді як Яник пропонував всім набридлу багатовекторність. Плюс ніяк не вирішував проблему з флотом... Ну багато ще проти нього було там причин... Ясна річ, золоті гори обіцяють всі, але по деяким принциповим моментам програми розходились і я голосував за Юща, якого я би зараз зі злості накопав би... даруйте...
- Монекинеко
- ГУРУ
- Контактная информация:
Ну евросоюз вроде как маякнул зеленым светом