Доброго вечора! Я дуже надіюся на вашу допомогу

Я придбала вкорінений черенок гібіскуса у форумчанки (тобто він домашній, не магазинний). Рослина була здорова, гарно виглядала. Десь днів через 5 він у мене ніби прижився, почав випускати нові листочки. Через тиждень я його пересадила. Разом з ним пересаджувала деякі інші свої рослини, в той же грунт, всі почуваються добре. А гібіскус захворів. Ще до пересадки у нього почали жовтіти і відлітати нижні листки, думала, це природно. Після пересадки додався липкий наліт на листі. Не крапельки, а весь листок покритий липкою плівкою, блистить.
Зі зворотнього боку листка були лише світло-коричневі цятки, як при кліщі. Листя жовтіло і опадало. Я помила гібіскус милом і поставила під пакет. Через пару днів ситуація погіршилася, листя все більше жовтіло, цяток на листі ставало більше. Три дні тому я оприскала рослину актарою. На ній зараз залишилося 3 листочки, вигляд у них не дуже, хоче уже не липнуть і цяток майже немає. За ці три дні ніяких зрушень: ні гірше, ні краще не стало.
На жаль, я не фотографувала тоді рослину, тому можу показати тільки сьогоднішні фото, уже після обробки актарою. (білий наліт від актари)
Допоможіть, будь ласка, визначити, що з моїм гібіскусом, і що можна зробити, щоб його врятувати.

Я так про нього мріяла, не хочу його втратити

Наперед вдячна!

- 53e27f5ee660.jpg (47.57 КБ) 2629 просмотров

- b49688b5e844.jpg (51.91 КБ) 2629 просмотров

- fdd4010fc3e7.jpg (40.53 КБ) 2629 просмотров