сфоткала його, зараз висить, а раніше стояв

був спочатку прямий, не квітнув

ЗІ. Не в тему але...може хто знає, що це за рослинка?

точноVitaya писал(а):второй - аихризон.
.Vitaya писал(а):гименокаллис
Звичайно можна і зараз пересадити в менший горшик, але якщо не "горить" я б не чіпалаgalari писал(а):та я не переймаюсь. Просто якось упорядкувати хотілось би. Та і пересади в менший горщик. А чим можна підхарчувати? добрива які? і як розуміти що трошки слід полити? бо в мене на балконі тепло як і в квартирі....це що відімруть оті зелені листки? до речі ще 2 маленькі поряд примостились, їх відсадити? ого скільки запитать
я вперше з такими маю справу
![]()
та не горить, просто багато місця займає отой ящик, частина якого просто не потрібна в принципі для рослини. Може перевали обережноVika Z писал(а):Звичайно можна і зараз пересадити в менший горшик, але якщо не "горить" я б не чіпала![]()
. листки засохнуть при пересадці, чи вони мають засохнути в принципі?Vika Z писал(а):так листики засохнуть
згоджуюсь звашим досвідомVika Z писал(а):маленьких я би зараз не відсажувала (з мамкою краще перезимують і навесні підуть у ріст)
ага, все таки без листяVika Z писал(а):коли зовсім "засне" (буде без листя) раз на місяц приблизно.
. як цікаво. Так що квітне без листя?Verusha писал(а):Він з листям лише навесні - на початку літа, потім листя скидає і пару місяці спить, а блище до осені квітне. А пересадка, можливо, просто відмінила цвітіння.
Verusha писал(а):Щодо лікоріса - цибулька ще у грунті? Якщо так, то, можливо, він ще живий. Він з листям лише навесні - на початку літа, потім листя скидає і пару місяці спить, а блище до осені квітне. А пересадка, можливо, просто відмінила цвітіння.
Vika Z писал(а):Весну почуял и листочки начал отращивать
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 5 гостей