Для начала - спросите себя.зося писал(а): Настане момент істини і ми спитаємо в них, чому вони раніше так ухилялися від податків?

Особливо весело стане жити всім хто працює в рекламному бізнесі. У них життя покращиться вже після нового рокуzyunechka писал(а):А может быть Вы читали перечень видов деятельности, которые НЕ имеют права на налоговые каникулы? И может, с высоты полета Вашей мысли объясните, почему, к примеру, весь 74 параграф по КВЭД (по сути - интеллектуальная деятельность) не подпадает под действие таких каникул?
Ой не знаю, де ж мої очі були, розум чоловік затьмарив щоб сімейний бюджет не чіпала. І як мені тепер на цьому світі жити, де ж ця правда. Як би не светоч, то до кінця свого життя жила б в омані.Ксения писал(а):І як ти досі жила Зосю, в повнім невіданні?
Оце ще не відомо, бо суспільне наше становище зі слів светоча змінюється , як геометрична прогресія . Хто знає ким ми будемо завтра( в уяві де кого), можливо помаранчеві родичі Президента США, чи ще когось. Або агенти ЦРУ. Там така уява, що важко собі і уявити до чого вона приведе.Giorgio писал(а):Вам без роботи лишитись - не загрожує, светоч авторитетно запевняє.
зося писал(а):Монекинеко,олігархова ви наша!!!
Авжеж,зося писал(а): Податки платити, та нарешті забути про свої оліргахічні звички.
Та треба, щось новеньке спробувати.Летиш собі в небі споглядаючи всі свої землі, конюшні, озерце з рибками. І так легко стає на душі, бо ти розумієш, як вдало приховувала податки, стільки майна накупила.Giorgio писал(а):На гелікоптерах кататися захотіли? Майбахи вам чим зле? Я от їжджу і не скаржуся.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 6 гостей