Урядове варварство

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Урядове варварство

Сообщение Giorgio »

Прочитайте самі.
http://www.istpravda.com.ua/articles/2010/11/11/3978/
Днями останнє попередження влади отримали музеї, що знаходяться на території Києво-Печерської лаври: Національний музей народного декоративного мистецтва, Музей книги та друкарства, Музей театрального, музичного та кіномистецтва та фонди Національного музею народної архітектури та побуту України.
— Якщо музеї таки виселять і не знайдуть альтернативних приміщень, наскільки обідніє наша культурна спадщина?

— Якщо не врятувати фонди, це буде просто геноцид.

рыба
Местный
Местный
Контактная информация:

Re: Урядове варварство

Сообщение рыба »

в студенчестве проходила практику в одном музее ( из перечисленных) . они так нагло относились к монахам, прихожанам, ну, как хозяева мира. и я запомнила один день. директорка музея кричала на монаха , который пришел граблями вычищать клумбу возле музея. она кричала ему -" скоро вас вообще тут не будет, мы сгноим вас в пещерах, идите на свою территорию - под землю и там гребите!" и кажется даже, что она сквернословила. я не помню точно, но ощущение осталось ужасное. и тогда старый монах тихо-тихо сказал : " сестра, мне так жалко что я не утешу тебя в тот день, когда вы все, музеи и власть ( это было в советское время) уйдете отсюда , попранные. и все останется церкви".
я никого не осуждаю и не оправдываю, просто вспомнила этот диалог. есличо - я не прихожанка православной церкви. но зарубочка в голове - осталась. за все надо платить и все когда-то меняется.

Юлиана657
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юлиана657 »

" за все надо платить и все когда-то меняется "
Это точно! Интересно только: эта женщина сейчас знает о происходящем?

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Рядом Мистецький арсенал отгрохали, туда музеи переселить было бы логично. $:025

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Sue, а ви статтю читали? :) Там про Арсенал було сказано. Рыба, очевидно ця жінка, про яку ви писали - була атеїсткою, дітищем радянської епохи. Тим не менше, абсолютно неправильно викидати музеї в нікуди. Приміщень немає. Куди перекинуть 400 тис експонатів? Тому я й назвав так цю темку, адже тільки варвари можуть так поводитися з культурною спадщиною народу. Спочатку виділіть кошти на будівництво музеїв, їх переселіть, а то вже все віддавайте Лаврі. $:020

Та й напевне було б класно створити такий собі музейний квартал, з алеями, парками, велосипедними доріжками, клумбами, тощо... $:025

Sue
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Sue »

Сорри, не прочитала спочатку, тепер зрозуміло, що треба будувати спеціальні приміщення. Тільки нинішню владу це нє клапьот.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Giorgio писал(а):Спочатку виділіть кошти на будівництво музеїв, їх переселіть, а то вже все віддавайте Лаврі. $:020
Юра, знаю шо ви не курите, але сьогодні димку десь точно ковтнули $:097 Ви ту владу бачили? Який там "спочатку" там суцільний кінець :mrgreen:

Ответить

Вернуться в «О разном»