Львівський мітинг.

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Львівський мітинг.

Сообщение Giorgio »

Незважаючи на погану погоду й туман, люди прийшли відстояти свою рідну мову. Вздовж будівлі ЛОДА був завбачливо виставлений бордюр і кордон з міліціянтів. Мітинг почався о першій і відбувся без ексцесів. Не можу сказати, скільки там точно було людей, на око до 700. Більшість мітингуючих - студенти, багато було й старших людей.

Изображение

Я на початку бачив прапори Свободи, але вони потім кудись ділися, не було прапорів й інших політичних сил. Лише національний, прапор націоналістів та білий стяг з тризубом. Не було й пристрасного філолога, лицаря Української мови, гаспожі Фаріон.

Изображение

Изображение
Изображение

Мітинг очевидно мав бути широко освітленим в ЗМІ, бо фотографуючої, фільмуючої братії було ледь не по людині на кожного мітингуючого.

Изображение

Як я казав - мітинг відбувся без ексцесів, міліціянтам роботи не було.

Изображение

Люди висловили своє "фе" діям нинішньої влади й розішлися. Розгляд сумнозвісного закону таки відклали на післявиборчий період. Не думаю, що мороз, зима, погана погода завадить людям прийти ще раз під стіни ЛОДА, де головує регіоналівський губернатор Горбаль.

Eugen
Местный
Местный
Контактная информация:

Re: Львівський мітинг.

Сообщение Eugen »

Радий, що в нашій країні ще є свідомі люди, які, не жалкуючи себе, відстоюють власні і національні інтереси. Шкода лише, коли цим безщадно маніпулюють ...

Светлана
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Светлана »

В цей день пройшли мітинги по всій Україні. Був мітинг і в Києві, я бачила по новинам та давала ссилку в темі "наша мова", був мітинг в Кіровограді, Житомирі. І це тільки ті міста, про які я чула $:023

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Навіть в Донецьку був.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Поздаравляю, Джорджио! ТЫ стал частью серой безликой массы имя которой - толпа. Стадо.

Против чего протестовали-то? Разве "мову" собираются отменить? Разве она не государственная? Кто-то собирается лишить его этого статуса? Ну да ладно... Дали толпе пар выпустить!

свет
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение свет »

Feodor писал(а): толпа. Стадо.
это всё от зависти... или Вы просто людей не уважаете???

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Feodor писал(а):ТЫ стал частью серой безликой массы имя которой - толпа. Стадо.
Так так Федір, а ви напевно та еліта та інтелігенція???????? :roll: Людина, яка немає громадянської позиції та не ходить на вибори, вішає ярлики на людей свідомих з громадянською позицією. Для вас не притаманно відстоювати свою позицію діями та вчинками, максимум що ви можете виказувати свою думку на квіткових форумах, як вам не поталанило жити в цьому""геополитическом недоразумении" . З якою легкістю ви дозволяєте собі навішати ярликів, образити, але якщо людина починає з вами спілкуватися вашою мовою, то чомусь вам це не подобається.
Виникає питання, чому ви людина інтелігентна, освідченна досі спілкуєтесь з представниками "толпи", "стада" та базарними бабами? Чи не краще спілкуватися на українофобних форумах? Вас там зрозуміють та підтримають на всі сто відсотків. Можливо навіть станете ідеологічним лідером. Будете завзято паплюжити українську мову, культуру, літературу............і саме головне українців, які вам так ненависні.
Последний раз редактировалось зося 22 окт 2010, 23:59, всего редактировалось 1 раз.

megera
Местный
Местный
Мобильный: 0667315347
Контактная информация:

Сообщение megera »

зося, +1
и...
не плюй в колодец, с которого воду пьешь.

Igor
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Igor »

Юра, мій респект як учаснику мітінгу у Львові. $:008
Я був на мітінгу у Києві на Софіївській площі. Коли вийшов на Золотих Воротах із метро, по Володимірській йшли Свободівці у супроводі міліції. На Софіївській народу було людей мабуть трохи більше ніж у Львові. Чув виступи Павличка, Брюховецького, потім Фаріон - скаженої провокативної баби. На мій погляд, на жаль, у нашому суспільстві "Свобода" взагалі виконує функції провокатора. І буду ані трохи не здивований, якщо виявиться, що іх фінансує ПР.
Потім виступав Яворівський, але його освистували, майже нічого чутно не було. Далі вже не мав більше часу, то пішов додому.
Взагалі приємно було почути українську мову у нашому російськомовному Києві.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Дорогий Федоре, тобі самі все за мене сказали, не повторятимуся. Форумчани - дякую $:008

Ігоре, так от де була Фаріониха.... А я думав, чого ж це вона не прийшла захистити мову, за яку вона аж піниться? :roll:

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Igor писал(а):у нашому російськомовному Києві.
От я не розумію, чого це Київ російськомовний? Я останнім часом чую дуже багато української. Голос молодий у мови - це здорово $:032 $:008

свет
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение свет »

нет Ален ну правда, ведь большая часть русскоязычная... и я в том числе... :oops: хотя очень стараюсь детей учить говорить на родном украинском... $:023

JULIE
Корифей
Контактная информация:

Сообщение JULIE »

свет писал(а): ну правда, ведь большая часть русскоязычная... и я в том числе... :oops: хотя очень стараюсь детей учить говорить на родном украинском... $:023
А разве для Ваших детей украинский родной ? Вы ведь говорите на русском и первое слово "мама" они, наверное, сказали по-русски ? Родным называется язык, на котором мы говорим С РОЖДЕНИЯ. $:008
И что значит смущенный смайлик после слов, что Вы русскоязычная ? Разве быть русскоязычной стыдно ???
:roll:

иттон
Ветеран
Ветеран
Мобильный: 80501783566
Домашний: 0692931853
Контактная информация:

Сообщение иттон »

Я просто не пойму за что голосовать.Ведь ваш украинский практически везде.Да же в нашем городе он звучит каверканный ,н о он есть.Так за что митинговать то было.Ну и пусть будет 2 языка это не стыдно.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Иттон, я те саме можу сказати: навіщо вводити законом російській мові додаткові преференції, я її навіть у Львові достатньо маю, а телебачення - там взагалі таке враження, що ти дивишся російське ТВ. І хто тут правий?

Ответить

Вернуться в «О разном»