Слухаю Океан Ельзи більше десяти років, але саме цей альбом подабається, як ніякий інший . Завжди слухаю його в машині, їхні пісні надихають. Мій син вже знає всі пісні с цього альбому

Вот и решил послушать, поскольку я к таким не отношусь. А там - попса с акцентом. Вероятно певцу противен украинский, если он даже его выучить не в состоянии.Teona писал(а):Для людей, яким все українське огидно, краще не слухати
Ошибаетесь. Имена собственные не переводятся. Федор по-украински будет Федор.зося писал(а):Бо українською мовою ви Федір
А це залежить від сприйняття Вами того народу , який на ньому розмовляє. Ми ( український народ)й розвиваємо свою мову, бо крім нас до цієї мови не має нікому справи. А кому вона здається мовою "националистических пропагандистских лозунгов"- це не мова винна . Я теж часто бачу расистські і шовіністичні лозунги на російській мові, але не сприймаю російську як мову лозунгів,бо це мова певного народу.Алеся писал(а):
Почему украиноязычные украинцы не могут сами развивать свой язык? Почему украинский сейчас перестал восприниматься русскоязычными украинцами тёплым-уютным-щедрым-свободным-весёлым? Теперь это язык националистических пропагандистских лозунговОт любви до ненависти всего шаг...
А впрочем всё это тысячу раз говорено... мы не слышим друг-друга...
Ничего подобного! Просто развивайтесь не за счёт русского языка и нас - русских граждан Украины.Teona писал(а):Точно. Когда говоришь о развитии, орут - развивайте вашу мову сами, когда начинаешь развивать, орут - нацики проклятые.
Это у Вас. У нас дети на уроках учатся на украинском а на переменках и дома говорят по-русски.Ксения писал(а):Хоча молодше покоління, для ких українська- мова школи, теж розмовляють на українській мові.
А у Вас это у кого?Feodor писал(а):Это у Вас. У нас дети на уроках учатся на украинском а на переменках и дома говорят по-русски.Ксения писал(а):Хоча молодше покоління, для ких українська- мова школи, теж розмовляють на українській мові.
Це так для особистого розвитку Федір - чоловіче ім'я http://www.slovnyk.net/?swrd=%D4%C5%C4%B3%D0&x=33&y=4Feodor писал(а):Ошибаетесь. Имена собственные не переводятся. Федор по-украински будет Федор.зося писал(а):Бо українською мовою ви Федір
Зося, а что по Вашему входит в понятие "всё украинское"?
Так, вона дуже реально відображає наше життя. Дуже гарна пісня.Светлана писал(а):А я обожаю эту песню http://www.youtube.com/watch?v=qZ_o4usjlFY
Так вы всё украинское любите, или всё же не всё?зося писал(а):Українське особисто для мене це мова, традиції, культура, історія мого народу. Я поважаю мову росіян, поляків і такого ж ставлення хочу до моєї мови і культури .
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 18 гостей