ужас..Но я думаю должна наступить расплата за все, не может быть все безнаказанно, вселенная стремится к равновесию, и я хочу верить, что всем воздастся по заслугам...зося писал(а): З яким цинізмом вони загнали на авто маленьку косулю . Її очі повні безвиході та страху.Саме цинічне, що вони покинули її помирати там на місці, бо вона їм і не потрібна зовсім була.
Я в це вірю. Не може посіяне зло людиною, бути безнаказаним.IRISA писал(а): что всем воздастся по заслугам...
Не так давно... по российскому тв шел сериал про балерину... не помню названия... не важно... Там снимался в одной из ролей Басилашвили, партийный работник умирает в страшных мучениях и болях и кричит "за что?"....Когда человек задает такой вопрос, я думаю он знает на него ответ...IRISA писал(а):и я хочу верить, что всем воздастся по заслугам...
согласна! Только жаль что причиненный им вред от этого меньше не становится!! Ну наказан он, а сделанное назад не воротишь..Монекинеко писал(а): Когда человек задает такой вопрос, я думаю он знает на него ответ...
Аналогично...IRISA писал(а): вот и я раньше любила рыбачить, в детстве, а потом как отрезало...А с чисткой рыбы- муж чистит, не могу я...У меня паника начинается...Жалко до слез...
Оце вбила б таких падлюк, там же на місці, не жаліючи. Тому що ці нелюди так і до людей відносяться, користуються і викидают. Та й не тільки до людей до усього оточуючого світу...зося писал(а): Саме цинічне, що вони покинули її помирати там на місці, бо вона їм і не потрібна зовсім була...
Власть ослепляет.IrisJ писал(а):Оце вбила б таких падлюк, там же на місці, не жаліючи. Тому що ці нелюди так і до людей відносяться, користуються і викидают. Та й не тільки до людей до усього оточуючого світу...
Якщо стосовно тієї ситуації, яку я описувала. Звертались в міліцію.Бо саме полювання було на території заповіднику і міліція була зобов'язана відреагувати на проти законні дії. Але ніхто на них навіть не відреагував, бо всі добре знали, хто був на тому полюванні. Потім на писали скарги в обласну раду, після таких дій всім правозахисникам добре пояснили, чим може для них закінчиться продовження їхньої діяльності стосовно цієї справи. І це всюди так. Наша країна занадто корумпована, щоб вірити в справедливість покарання.Диана писал(а):А скажите, все возмущены, а кто-нибудь написал письмо в гринпис после возмущений?
Ні не має, то кишенькові собачки можновладців. Але на підготовку цих кадрів, витрачається багато коштів з наших податків.stehap писал(а):А у нас разве есть милиция?
зося писал(а): ... Але на підготовку цих кадрів, витрачається багато коштів з наших податків.
Захищає , захищала і буде захищати наша міліція виключно тих хто є при владі,останній майдан це довів на 100%
Ну що ще тут можна додати.зося писал(а):Наша країна занадто корумпована, щоб вірити в справедливість покарання.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 13 гостей