Единый налог, вести с "полей"

Ответить
зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Re: Единый налог, вести с "полей"

Сообщение зося »

Юта писал(а):никто не хватается за вилы, потому что понимают целесообразность этих реформ для государства в целом.
Реформи??????? Які реформи, ви коли пишете для початку ознайомтеся з основними положеннями статей які стосуються адміністративної та регуляторної політики, які закріпленні в цьому кодексі. А потім пишіть , щось нашктал цього пафосу про реформи.(Особисто я для цього витратила весь цей тиждень). Я звісно не доктор економічних наук, я тільки вчусь саме на Держ.фінансах і вчать мене професора та люди ,які є практикуючими економістами а не теоретиками. І щось не від одного з них я не почула схвальних відгуків не по одному розділу цього податкового кодексу. Виходить , реформа в тому, що бідні платять за багатих? З такою логікою далеко підете. До чого тут державні працівники? Чи це нова кричалка, ми платимо то і ви платіть. То ді треба їм і проти депутатів почати виступати, бо саме вони володіють яхтами , літаками, елітними авто оподаткування яких відклали до 2015 року. Так може хай вони поділяться з народом?! Почнуть сплачувати податки. А то судячи з їхніх декларацій, то такі бідні, що аж шкода бідненьких становиться. І знаєте це вже смішно, нагадує дитячий садочок, коли дорослі люди починають казати тож при вашій владі( помаранчеві, Тимошенко, Ющенко і т.д) було у нас все так погано, а тепер хай буде у вас. За принципом ми терпіли та і ви потерпите.То тут ви помиляєтесь, змінюється тільки обличчя влади, а хазяїн один .Для вас буде звичайно новиною, але більшість людей ,які займаються бізнесом є аполітичні. І їм все одно хто у влади помаранчеві, голубі, рожеві, червоні.Вони займаються своєю справою і сплачують податки. І ніхто б з них не противився реформам, якщо дійсно це були би реформи економічні, а не створювання форми управління податково-поліцейського контролю. Наділяючи контролюючи органи безмежною владою і повністю залишаючи підприємця без прав. То може це реформа? І може досить мислити на рівні базарів та ларьків, бо більш за все постраждає середній бізнес, з такими обмеженнями, фіксованою політикою, та ручним контролем.
p.s. Почніть з А. Сміта, можливо ваше уявлення про економіку та реформи зміняться. Хоча це елементарні знання , які людина мала отримати одержуючи вищу освіту.

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Giorgio, Вам--последний ответ, Вы добросовестно рылись в интернете (кстати, знаете, в интернете пишут мноого всего, в т.ч и про конец света--а статья-то явно не доброжелателем писАна $:021) Я Вам говорю, кто реальную работу делал, а не под чьим патронатом и чутким руководством (это как раз те, кто пиарятся).
Засим откланиваюсь, не желаю выслушивать дальнейшие оскорбления. Я уж тут думала просить маму, которая именно профессор ун-та Шевченко, именно доктор экономических наук и именно по долгу службы тщательнейшим образом этот кодекс изучает, пообщаться и помочь людям действительно разобраться--чего с этим делать и что там на самом деле напИсано в оригинале. Но, уж простите, в столь интеллигентное общество я ее не позову--чтоб еще ее какие-нибудь теоны обхамили. Увольте.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Юто, не має у мене агресії :) , є просто запитання на які Ви так і не відповіли. Навіщо економіці чекати? Роз"яснювальні роботи потрібно було розпочати рік тому( адже за слова ПР вони працюють над даним кодексом з 2004)
От і прийняли б сьогодні кодекс , який би влаштовув і малий бізнес і владу й люди були б проінформовані. Хто від цього б втратив? Чи просто не вигідно владі щось людям пояснювати?
Так , у мене забирають, але нехай забирають рівно стільки, скільки можна забрати у людини, яка сама собі й іншим створила робоче місце й нічого не вимагає від держави й платить податки.
Не знаю як саме я пояснила " провальность подобных методов", але хотілось би всетаки почути Ваші відповіді на задані запитання? Поясніть нам , людям далеким від економіки, а деяким і від бізнесу, чому даний кодес вдарить саме по нашій кишені, адже він створений саме для покращення нашого життя? І Що у ньому тако, що полегшить наше життя?
І хто всетаки відшкодує гроші за транспортний збір й подібні подвійні оподатковування?
А на рахунок корупційних схем з ПП- для цього існують слідчі органи, які живляться з державного бюджету й рук тих же корупційних підприємців. Чому б не почати з них?
Последний раз редактировалось Ксения 20 ноя 2010, 19:53, всего редактировалось 1 раз.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Да, Юта, Вы правы. Как и Тигипко. У нас до сих пор считают, что каждая кухарка не только может, но и ДОЛЖНА лезть в государственные дела. Понятно, что любой налог, даже нулевой, кому-то на горло наступит. Сколько бизнесов доживают до пятилетия в США, в ЕС? 5%? 12%? А у нас все ждут, что с ними, как с каждым торговцем бутоньерками или китайским авторучками будут, да что уж там - ДОЛЖНЫ - носиться как с писаной торбой! Ах, страна загнётся, если какой-нибудь педик работу потеряет! Ужас!

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Ксения, простите, у меня пропало желание организовывать на этом форуме бесплатные консультации со специалистами. А ведь было... Не взыщите :roll:

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а): От і прийняли б сьогодні кодекс , який би влаштовув і малий бізнес і владу й люди були б проінформовані.
А никого, кроме малого бизнеса и власти не существует? А средний бизнес, а большой... А не бизнес вообще? У нас нет нормального закона о благотворительности, например...

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Юта писал(а):Ксения, простите, у меня пропало желание организовывать на этом форуме бесплатные консультации со специалистами. А ведь было... Не взыщите :roll:
То Вам заплатити за відповідь на поставлені запитання? $:023 Самі написали, що ми геть нічого не розуміємо, а тепер не можете пояснити , що саме маємо розуміти?

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Ксения писал(а): що саме маємо розуміти?
Ничего и не должны. $:084

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Ксения, нет, меня достаточно было бы просто не оскорблять. Опять-таки повторюсь, что я как раз хотела просить профессионала ответить на поставленные вопросы, я и в эту-то тему ввязалась после того, как мне обстоятельно ответили на вопрос "в чем кошмар, чего такой кипиш и где собака порылась?", но гарантий нормального общения здесь я предоставить не могу, как оказалось. А сама я тоже отнюдь не профессионал и вообще, как оказалось, мне просто "на руку". Поэтому давайте обойдемся без разборок. Сама я помочь разобраться в тонкостях не могу, а привлекать посторонние ресурсы не рискну да и, как опять-таки говорила, не хочу более.
Последний раз редактировалось Юта 20 ноя 2010, 20:04, всего редактировалось 1 раз.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

По логіці Федора зараз роботу втрачають винятково педіки. :lol:

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Юта, я буду вашим вдячним слухачем, чесно, я не гавкатиму! Процитуйте будь-ласка вашу маму, яка перелічить плюси кодексу. Дуже цікаво, нічого не пояснюйте, просто процитуйте і все.

Юта
Местный
Местный
Контактная информация:

Сообщение Юта »

Giorgio, я сейчас покидаю комп--постараюсь завтра Вам набрать и скинуть в лс "цитатник", ок? $:008

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Дякую, я з задоволенням почитаю. $:008

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Ксения писал(а):Самі написали, що ми геть нічого не розуміємо, а тепер не можете пояснити , що саме маємо розуміти?
Не переймайтесь, ви зрозумієте все, а головне відчуєте зміни на краще вже з нового року. І все у нас і вас буде гаразд. Нарешті ці таємні олігархи( ПП) почнуть ділитися з народом своїми грошима, перестануть стрясати повітря своїми гелікоптерами, а то надоїли вже.Як не відкрию вікно, так і полетів мій сусід до себе на базар, шпалерами торгувати. Пересядуть в маршрутки і ми нарешті подивимося в їх безсоромні очі. Настане момент істини і ми спитаємо в них, чому вони раніше так ухилялися від податків? Чому через них ми повинні були жити в злиднях ? Щастя є його не може не бутиИзображение

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

зося писал(а):.Як не відкрию вікно, так і полетів мій сусід до себе на базар, шпалерами торгувати.
Шикарно! :lol: Уявив.

Ответить

Вернуться в «О разном»