Реформи??????? Які реформи, ви коли пишете для початку ознайомтеся з основними положеннями статей які стосуються адміністративної та регуляторної політики, які закріпленні в цьому кодексі. А потім пишіть , щось нашктал цього пафосу про реформи.(Особисто я для цього витратила весь цей тиждень). Я звісно не доктор економічних наук, я тільки вчусь саме на Держ.фінансах і вчать мене професора та люди ,які є практикуючими економістами а не теоретиками. І щось не від одного з них я не почула схвальних відгуків не по одному розділу цього податкового кодексу. Виходить , реформа в тому, що бідні платять за багатих? З такою логікою далеко підете. До чого тут державні працівники? Чи це нова кричалка, ми платимо то і ви платіть. То ді треба їм і проти депутатів почати виступати, бо саме вони володіють яхтами , літаками, елітними авто оподаткування яких відклали до 2015 року. Так може хай вони поділяться з народом?! Почнуть сплачувати податки. А то судячи з їхніх декларацій, то такі бідні, що аж шкода бідненьких становиться. І знаєте це вже смішно, нагадує дитячий садочок, коли дорослі люди починають казати тож при вашій владі( помаранчеві, Тимошенко, Ющенко і т.д) було у нас все так погано, а тепер хай буде у вас. За принципом ми терпіли та і ви потерпите.То тут ви помиляєтесь, змінюється тільки обличчя влади, а хазяїн один .Для вас буде звичайно новиною, але більшість людей ,які займаються бізнесом є аполітичні. І їм все одно хто у влади помаранчеві, голубі, рожеві, червоні.Вони займаються своєю справою і сплачують податки. І ніхто б з них не противився реформам, якщо дійсно це були би реформи економічні, а не створювання форми управління податково-поліцейського контролю. Наділяючи контролюючи органи безмежною владою і повністю залишаючи підприємця без прав. То може це реформа? І може досить мислити на рівні базарів та ларьків, бо більш за все постраждає середній бізнес, з такими обмеженнями, фіксованою політикою, та ручним контролем.Юта писал(а):никто не хватается за вилы, потому что понимают целесообразность этих реформ для государства в целом.
p.s. Почніть з А. Сміта, можливо ваше уявлення про економіку та реформи зміняться. Хоча це елементарні знання , які людина мала отримати одержуючи вищу освіту.