Флудятина

Ответить
зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Re: Единый налог, вести с "полей"

Сообщение зося »

Монекинеко писал(а):А зараз читаючи тут новини, думаю що мабудь не скоро зможемо знову відвідати родичів...
Та не прикидайтесь ви. Які родичі? Досить того , що майно своє та мільйонні статки записали на родичів, так ви ще і свої закордонні поїздки родичами прикриваєте. $:090 Забудьте, закінчились ваші безтурботні часи. Час проводити інвентаризацію серед гібіскусів. Пояснити походження кожного, скільки він вам коштував, де придбали і за які кошти. І саме головне, чи сплатили ви податок коли продавали свої гібіскуси, бо збагатились ви на величезну суму, а з державою не поділились. $:087

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

зося, я вас люблю! $:021 Ага и в чемоданах везла злато сребро, брульянты :mrgreen: Потому и с таможенниками не захотела общаться $:021
Да родичам допомогаемо тым що в Эуропе :mrgreen: действительно, племяшей любимых у нас много и сделать им приятное это огромная для нас радость $:008 Ну а родителям тут, это святое, думаю вы также свои доходы делите между старыми и малыми.
зося писал(а):І саме головне, чи сплатили ви податок коли продавали свої гібіскуси, бо збагатились ви на величезну суму, а з державою не поділились.
Вот тут я с вами согласна, но для себя мне проще помочь страждущему конкретно в руки, чем мифическому государству, в котором материальную помощь брал бывший премьер минЯстр Виктор Федрыч $:008

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Giorgio писал(а):А як ваші кенгуру себе почувають?
Я більше павичів люблюИзображение Изображение Саме на форумі можна зрозуміти їхні примхи в поведінці. Треба ж знати , як до цих птахів ставитись, що найбільше вони потребують. Виявляється дуже конфліктні птахи навіть самки.
Твої кенгуру, як себе почувають?
Грати в гольф цього року їздив?

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Кенгуру незле, приплід дають. Ооооооооо, гольф!!!!!! Ні з чим незрівнянне задоволення запердолити в ямку мячика (я зрозумів, що мячик в кристалах Сваровскі має найкращу динаміку, а от клюшка має бути з легкого титану, покритого платиною, стопа клюшки - золото 595). Але останнім часом я думаю прикупити собі ліс.... Ну, для полювання...

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

:shock:
Giorgio писал(а):собі ліс.... Ну, для полювання...
Giorgio писал(а):Кенгуру незле, приплід дають
На приплід полювання??? :shock: $:021 $:008

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Монекинеко писал(а):Вот тут я с вами согласна, но для себя мне проще помочь страждущему конкретно в руки, чем мифическому государству, в котором материальную помощь брал бывший премьер минЯстр Виктор Федрыч
Та не брали ж вони нічого, все на пенсії, допомогу молодим матерям. Вам так багато було про це сказано, а ви як не чуєте та не бачите нічого." Покращення життя "відчуваєте вже сьогодні, а все жалієтесь на владу. Можливо ви та жертва без якої не проходять реформи, ну тоді вибачайте не пощастило. Та що варті одиниці знедолених порівняно з більшістю ощасливлених "кращим життям вже сьогодні". $:101
Последний раз редактировалось зося 20 ноя 2010, 22:46, всего редактировалось 1 раз.

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Нє, кенгуру для душі... Я от думаю депутатів по одному в ліс запускати....

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

По одному вони не плодяться $:021 $:008

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Та хто казав, що вони плодитимуться? :lol: Їх уже й так забагато, пенсійний фонд їхніх пенсій не витримає. Плодяться кенгуру, а от депутати - ну дуже добрі для сафарі, ну ото знаєте, Лозінський ввів в моду.
Последний раз редактировалось Giorgio 20 ноя 2010, 22:49, всего редактировалось 1 раз.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

зося писал(а):Та що варті одиниці знедолених порівняно з більшістю ощасливлених "кращим життям вже сьогодні".
Ну то рідненьки, може на наших кісточках проросте те " счастливе та заможне завтра"? ;-) :mrgreen: $:008

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Re: Разное

Сообщение Giorgio »

Дюдюка $:008 Зафлудили тему.

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Монекинеко писал(а):Ну то рідненьки, може на наших кісточках проросте те " счастливе та заможне завтра"?
В найближчому майбутньому щось та проросте.Але чомусь думаю, що мало кому воно сподобається $:014

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

Giorgio писал(а):Але останнім часом я думаю прикупити собі ліс.... Ну, для полювання...
Тваринок шкода, приїжджай на павичів полювати. Бо плодяться зі швидкістю світла. Намагалась сусідам запропонувати, так ті відмовляються. Жаліються на них дуже. Бо дуже заважають вони їм своїми гаміром, голосно кричать особливо самці в суперечці. Як почнуть щось доводити, то аж пір'я летить. Приїжджай в полюєш собі самого сварливого, бо так надоїв. $:098

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

зося писал(а):що мало кому воно сподобається
Головне шоб подобалось ПР і Утипутину :mrgreen: і не подобалось Єуропі, та клятим амєрікосам $:021

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

А може їх в клітку? І пір"я скубти на бутоньєрки?
Та пір'ячко таке поганеньке, як і сам павич

Ответить

Вернуться в «О разном»