наша мова

Ответить
Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Re: наша мова

Сообщение Giorgio »

З чого ти взяв, що саме я стверджував? В поліглота, інтелектуала, монархіста, правовірно-православного та й вопще успішного, хоч угнітьоннього за помаранчів Федора проблеми з розумінням?

Я тобі сказав, що знаю, які конкретно будівлі є в стилі гуцульскої сецесії й модерну (і саме це не зовсім уже й пруське чи австрійський стиль), а взагалі Львів - місто сецесійне і не тільки по гуцульскому сецесійне.
Последний раз редактировалось Giorgio 15 окт 2010, 21:36, всего редактировалось 1 раз.

Feodor
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Feodor »

Giorgio писал(а):
Я тобі сказав, що знаю, які конкретно будівлі є в стилі гуцульскої сецесії й модерну, а взагалі Львів - місто сецесійне і не тільки по гуцульскому сецесійне.
Значит я тебя не так понял. Прости. Да, остеройхише сецессион. Это и есть (в широком смысле) К унт К.

Модераторы! Откройте тему "Архитектура", пожалуйста!

Giorgio
Корифей
Контактная информация:

Сообщение Giorgio »

Шановні модератори! Боже збав відкривати тему "Архітектура!".

Бо я просто боюся дізнатися, що ЗУ виключно австрійсько-польска, центр і решта України - ісконно русского архітектурного стиля....

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

$:025 Модераторы метнулись и тему открыли :mrgreen: а то сидели бедные читали и не знали ну что бы им такого полезного сделать $:021

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

Монекинеко писал(а):$:025 Модераторы метнулись и тему открыли :mrgreen:
А Федя сам не научился еще $:021

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

Че не умеет? Про Нильскую лихорадку смог же $:014 и про европейские ужасы семейные $:021 Переживает человек о судьбах Европы, а нам лишь бы поржать :mrgreen: от $:017 кхм $:017

зося
Ветеран
Ветеран
Контактная информация:

Сообщение зося »

"Каким образом? Стояли в кабинке и проверяли за кого Вы и Ваши "родычи" голосовали?"
Примітивізм у вас в крові, не розумієте з першого разу все треба розжовувати. Набридло з пустого в порожнє.
"А запугать просто рабов."
Федір, якщо я почну аналізувати ваших родичів, вам це не сподобається повірте.Бо спілкуючись з вами в мене вже закрадається думка, що ви не зовсім адекватна людина.
"Я получаю информацию из многих независимых источников и умею её анализировать. "
А чого ви вирішили, що другі люди цього робити не вміють. Моя перша освіта - це журфак, то інформацію я теж вмію збирати і аналізувати. Ви не є унікальною і самою досвідченою людиною на цьому форумі. Ви позиціюєте себе,як людина з власною думкою та з незалежним поглядом на речі. Та тільки ваші слова не співпадають з придуманим вами образом.Постійно в спілкуванні використовувати іноземні слова, коли спілкування заходить для вас в глухий кут, то це вже смішно.Я володію не однією іноземною мовою, до речі фарсі теж вивчала на протязі двох років, але я не переходжу ніколи на іншу мову спілкування, якщо не маю 100% впевненості , що мій співбесідник володіє цією мовою.Така поведінка є показником поганого тону. Ви претендуєте на інтелігентність , то вам ще туди далеко. Інтелігентна люди ніколи не дозволить собі вести бесіду в такому тоні з використанням образливих виразів та слів, які принижують гідність незнайомих йому людей.

RomUA
Двинутый АтЭццц
Контактная информация:

Сообщение RomUA »

сколько можно? Детский сад с содомозахисткими наклонностями. Неужели так приятно постоянно оскорблять друг друга?

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Feodor писал(а): Семья чеченских специалистов, но плохо говорящих по-русски (т.е. они образование и квалификацию получили на чеченском языке, на котором, якобы, хорошее образование получить невозможно), не могут получить работу в Москве...
Федоре, от цікаво, що Ви розумієте під хорошою освітою? Не усім ж бути кваліфіковними журналістами, банкірами, юристами. Для декого більше потрібен кваліфікований столяр, зварщик, муляр. Чи ці професії не вписуються у Ваш високий світогляд , а щоб їх здобути потрібно їхати в Москву? Тільки в столиці багатонаціональної Росії. якщо не знаєш російської- копай рови . От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.

Монекинеко
ГУРУ
Контактная информация:

Сообщение Монекинеко »

RomUA писал(а):сколько можно?
Действительно :mrgreen:
RomUA писал(а):Детский сад с садомазохистскими наклонностями.
Есть немного $:008
RomUA писал(а):Неужели так приятно постоянно оскорблять друг друга?
Зачем друг друга? $:023 интересней оскорблять поэтишек и президентиков (особенно покойных) Это - интеллектуально :mrgreen:
А если серьезно, Вы правы, поднадоело это вбрасывание "для обсуждения" мовного питання. $:008

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Ксения писал(а): От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.
Ксения, Слава Богу, Вы не в правительстве!!! попахивает низкопробным нацизмом.
Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет. Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.

MY-DREAM
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение MY-DREAM »

Самира писал(а):
Ксения писал(а): От би у нас за таким критерієм приймали на роботу: не знаєш державної мови- підмітай вулиці. Ви б Федоре соловейком тоді співали, на українській мові.

Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.
Так может поэтому как раз и торгуют, в то время, как проФФесора страной управляют. $:025
Самира писал(а):Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет.
Видать, такие интеллектуалы, что за столько времени язык своей страны не в состоянии выучить, если он необходим для продвижения по карьерной лестнице.

Ксения
Местный
Местный
Мобильный: 0505692501
Контактная информация:

Сообщение Ксения »

Самира писал(а):
Если интеллектуалы и профессионалы будут мести улицы, то Украины не станет. Хватает и того, что половина профессуры на базаре колготками торгует.
Самиро , таким "низкопробным нацизмом" ,як Ви виразились, попахує і в Англії, й у Франції, Німеччині, Італії... це звичайна практика будь-якої країни- для того , щоб влаштуватися на нормальну роботу потрібне знання державної мови. Навіть у Росії потрібне знання хочаб однієї державної мови , щоб влаштуватись на роботу. Переважно це російська ( інші 35 не обов"язкові.)
Я не думаю, що в Україні такі бездарні інтелектуали і професіонали, щоб не могли вивчити державну мови. Чи Ви це написали про не українських інтелектуалів?
А те , що половина професури на базарах торгує , вибір самої людини: існувати на зарплату вчителя, чи самому заробляти гроші для нормального життя власної родини.

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

Ксения писал(а): Навіть у Росії потрібне знання хоча б однієї державної мови , щоб влаштуватись на роботу. Переважно це російська ( інші 35 не обов"язкові.)
вот когда на Украине будет такой же длинный список гос. языков, тогда и такого яркого шовинизма не будет.
Ксения, не все "бездарные профессора и интеллектуалы" украинцы, а тем более филологи, как Вы .
Ксения писал(а):А те , що половина професури на базарах торгує , вибір самої людини: існувати на зарплату вчителя, чи самому заробляти гроші для нормального життя власної родини.
ну, если патриоты Украины ратуют за такое положение вещей, то остается только ждать...
Украина еще пока держится на тех, "кто не хлебом единым "и не для каждого ученого, преподавателя, серьезного специалиста важнее "курица в его кастрюле" и сытая жизнь его детей, да, к сожалению, приходиться выбирать для лучшего их будущего, а не настоящего, имхо.
Последний раз редактировалось Самира 22 июл 2016, 01:59, всего редактировалось 2 раза.

Самира
Хранитель традиций
Хранитель традиций
Контактная информация:

Сообщение Самира »

MY-DREAM писал(а):Видать, такие интеллектуалы, что за столько времени язык своей страны не в состоянии выучить, если он необходим для продвижения по карьерной лестнице.
тогда почему "истинные" интеллектуалы пишут по-русски???
не все, как некоторые, такие карьеристы :evil:
яка ж здесь незалежнисть??? вы, "патриОты", все продадите
Последний раз редактировалось Самира 22 июл 2016, 02:00, всего редактировалось 4 раза.

Ответить

Вернуться в «О разном»