А маємо....Меню на сегодня І мрії залишились мріями....зося писал(а):В своєї уяві вінмріє виглядати ось таким розумним гусаком ,але маємо те що маємо.MY-DREAM писал(а):Де ж іще "недообщіпанний гусак" може вважати себе важливим павичем.

А маємо....Меню на сегодня І мрії залишились мріями....зося писал(а):В своєї уяві вінмріє виглядати ось таким розумним гусаком ,але маємо те що маємо.MY-DREAM писал(а):Де ж іще "недообщіпанний гусак" може вважати себе важливим павичем.
А какое отношение Москва и СПб имеют к Киеву? Это раз.Манула писал(а): Почему тогда русский должен быть государственным в Киеве?
У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Федурчик, так республик-то всего 21!
Таки у Вас проблемки!
Так значит и у нас есть право отстаивать только один государственный язык (русский) на Украине?зося писал(а): а відстоювали своє примарне право на єдину державну мову в Україні
Федурчик, приклади наведiть, будь ласка! Накидайте лiнкiв, як личить дiйсно "спецiалicтовi ..."Feodor писал(а):У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Таки у Вас проблемки!
Я Вам линк, малышка, уже давал. Вы даже с простым не справились. Попробуем ещё раз: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B8%D0%B8Юлиана657 писал(а): Федурчик, приклади наведiть, будь ласка! Накидайте лiнкiв, як личить дiйсно "спецiалicтовi ..."
Ясно. С задачкой Вы не справились...Юлиана657 писал(а):А Вы считали? Вы разницу между понятиями "государственный" и официальный язык понимаете?
Feodor писал(а):P.S. Привет вам от Жанны с благодарностью за чудесные грибы.
Федь, вот пример -Feodor писал(а):Но мы, русские и русскоязычные, в большинстве не шовинисты, в отличие от радетелей языковой дискриминации.
как по мне, так шовинизм...JULIE писал(а):Нет, Роман, мне не "ліньки вчити українську" , я учила её в школе и в университете и владею хорошо.
Вопрос в том, что я НЕ ХОЧУ говорить по-украински.
За умов діалогу та взаємоповаги - так. Але, RomUA, якщо хтось до вас приходитиме регулярно і паплюжитиме речі, які для вас є дорогими і важливими, і робитиме це регулярно і постійно, незважаючи на всі ваші аргументи і докази, та ще й у такій зневажливій формі, вашого бажання спілкуватися з такою людиною на довго вистачить? Сумніваюся.RomUA писал(а):P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...
ЮляFeodor писал(а):У тю-плю-ти-плю, пупсик! А простая идея о том, что в одной республике может быть больше, чем один государственный язык в головку не пришла? На ней шапочка только может сидеть?Юлиана657 писал(а):
Таки у Вас проблемки!
Романе, це трошки не так... Це як у нас кажуть :"Напали всим селом, насилу одгавкався......"RomUA писал(а):
P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...
Якось дивно , коли Федір дозволяє собі переходити на особистості, то це норма. А коли по відношенню до нього то це вже не вітається. У Федора теж є свій кружок "інтелігентних"подруг з якими він весело топчеться по українській мові та культурі, та дозволяє собі ображати не тільки співбесідника а його родичів. Нічого хай звикають, що посієш те пожнеш. Хочуть рівності та поваги, хай починають з себе і свого ставлення до України , української мови,та навчаться поважати людей , які вважають себе українцями.RomUA писал(а):P.S. Дівчата, добре, що Ви всі разом знайшли спільну мову, але погано, що привід для цього - потоптатися по людині. Взагалі, наскільки я знаю, на всіх форумах перехід на особистості - не вітається...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 13 гостей