Расiя тут по федеральних каналах розповiдаэ, що переплутали якби, та замiсть болгарских, почепили росiйськi.
Кажуть, увесь город у росiйських прапорах. Навiть бiля Лаври. Та при цьому таку зачмохану фотку показали...

От я только что их в свём дворе видала, чуть не ослепла от такого благолепия.Двое красавцев и с ними одна шикарная блондинка- это ж кто ж им сопротивлятся будет при задержании?!RomUA писал(а):[quote
Народ, Киевляне, как там Ваша полиция? Хто вже стикався?
Та брешуть , наверное, как всегда.Хотя не ручаюсь.А откуда это в Киеве столько росийских флагов?Ирина писал(а):Киiвляшки, а шо там у вас с прапорами на вулицях, якi були розвiшанi до зустрiчи болгарского придставника?
Расiя тут по федеральних каналах розповiдаэ, що переплутали якби, та замiсть болгарских, почепили росiйськi.
Кажуть, увесь город у росiйських прапорах. Навiть бiля Лаври. Та при цьому таку зачмохану фотку показали...
була сьогодні в центрі міста: жодного прапору, ніякої країни. Брешуть, як завжди.Ирина писал(а):Киiвляшки, а шо там у вас с прапорами на вулицях, якi були розвiшанi до зустрiчи болгарского придставника?
Ну, какие истоки такая и культура, и страна соответствующаяпройдет необычный фестиваль «Веселый коровяк» по метанию коровьих лепешек. «Цель мероприятия — содействовать возрождению российской деревни, ее традициям, уважению к ее истокам, популяризировать богатейшее культурное наследие и современное творчество Пермского края
Думав, що йогПрезидент России Владимир Путин в ходе встречи с премьер-министром Индии Нарендрой Моди пообещал, что займется йогой, передает корреспондент «Ленты.ру».
Рома,auna писал(а):Хроника войны http://oyblogg.blogspot.se/?m=1
гордись, раша, ты убиваешь! Как же весело тебе! Почти как рашовским ялтинцам, которые теперь каждый день просыпаются в раше.Реальные потери регулярных войск РФ в войне на Украине
состояние на 10.07.2015 года
УБИТО 8069
РАНЕНО 6627
ПРОПАЛО БЕЗ ВЕСТИ 3439
]Слово на букве РЕ
[/- Ну що, Ваня, заводь циркулярку. Вот так, молодець. Відрізаєш ногу, отут нижче коліна. Тепер жгутом перехвати вище, щоб кров'ю не стік. Вот так, молодчинка. Тепер другу. Відрізав, перехватив. А тепер руки. Руки, я сказав. Що не так, чьо стоїм?
- Кричить. Страшно.
- Які ми тут нєжні, га. Як по жилим кварталам з міномета то не страшно. І журналіста ї#ать на камеру йому не страшно. І по карманах в трупів шарить заїбісь. А катувать страшно. От, тримай плеєра. З вбитого волонтера зняв. Вставив навушники, включив Лєпса і вперьод.
- Папа я не могу. Не могу я. Вот, почитай що про нас пишуть.
- Давай, шо там у тебе. Айпад? Звідки айпад? А, кобзона, з мєховою оторочкою. Так "сьогодні, слідча група СБУ виявила в підвалі десятки звєрскі понівечених трупів. У вчиненні злочину підозрюється так звана поліція новороссії".
- Це ж ми, папа.
- Ну не плач. Не плач, синочка. Не плач, дурашка. Це ж брехлива українська пропаганда. Вони нас ето... ну слово на букву Ре... расчєловєчують, во. Дегуманізують, як той професор казав, якому ми кишки заживо вирвали. Це шоб їхні солдати не вважали нас за людей і вбивали без зазрєнія совісті.
- Які ж сволочі, папа.
- Та не кажи, ссорять народи. Так Васілій, ти ше не здох? Шо мичиш, нічого було не по чину красти. Ладно синок, заговорилися ми з тобою. Заводи циркулярку.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 7 гостей