Schwerter
- yarjnka
- Местный
- Мобильный: 80636798283
- Контактная информация:
Re: Schwerter
Я замовляла. Прийшла маленька красуня з здоровими листочками та корінцями. Швидко адаптувалась і нарощує коріння, можна сміливо брати! 

- Arlet
- Новичок
- Мобильный: 80674532313
- Домашний: 3901807
- Контактная информация:
Отримала сьогодні малюка-асконопсиса, на сайті заявлений розмір горшка 7см. а в прайсі 5,5см. Прийшов симпатичний малюк в горшечку 5,5см. Забирав чоловік, і попросив таку "мєлоч" за такі гроші більше не замовляти
,це він звик до мої азіатських замовлень
Але цвіте це чудо так, що любих грошей не жалко

нижні листочки вузькі довжина 7см., а верхні по 5см., і іншої форми, корінці гарненькі і жодного гнилого. Будем ростити.
А це фото того як у мене цвів попередній асконопсис (азіат), куплений на форумі. Нажаль це чудо (залишене на 3 тиждні на чоловіка) загинуло

Але цвіте це чудо так, що любих грошей не жалко

нижні листочки вузькі довжина 7см., а верхні по 5см., і іншої форми, корінці гарненькі і жодного гнилого. Будем ростити.
А це фото того як у мене цвів попередній асконопсис (азіат), куплений на форумі. Нажаль це чудо (залишене на 3 тиждні на чоловіка) загинуло

- Zhaako
- Местный
- Контактная информация:
Arlet, вы свой асконопсис в какоё субстрат садить будете? И в какой по диаметру горшочек?
- irish_ka
- Новичок
- Мобильный: 380661201381
- Контактная информация:
я тоже такое чудо получила, ну просто сестра-близнец. я пока субстрат менять не буду, так и оставлю. пусть растет
- Arlet
- Новичок
- Контактная информация:
Zhaako , пересадила в рюмочку 5см., і трохи вищу (сантиметрів 6)., поки нічого кращого не знайшла,але треба трохи ширший горшечок і дирочок побільше, кору для цього малюка треба невеликої фракції, зверху трохи моху.
irish_ka , так там же мох один, може коріння загнити
irish_ka , так там же мох один, може коріння загнити

- Zhaako
- Местный
- Контактная информация:
Arlet, спасибо. Тоже жду своего. Готовлюсь к приезду.
- irish_ka
- Новичок
- Контактная информация:
я уже ко мху приноровилась. он долго просыхает, но там нельзя разводить болото. я ставлю стаканчик с орхой в например блюдце с водой, и он сам напитывает воду (если нужно, доливаю в блюдце еще воды). когда вижу что весь мох уже влажный, убираю из блюдца и ставлю на место жительства. или очень маленькой струйкой поливаю водой из под крана. но нужно по-немногу наливать, чтобы вода как бы вниз просачивалась....иначе у меня болото получается. пока так и сакура растет и иренка и кловезька....корни видно чувствуют себя хорошо.Arlet писал(а): irish_ka , так там же мох один, може коріння загнити
- Arlet
- Новичок
- Контактная информация:
irish_ka "я уже ко мху приноровилась"
У кожного свої методи
У кожного свої методи

- Zhaako
- Местный
- Контактная информация:
И условия у каждого свои 

- irish_ka
- Новичок
- Контактная информация:
это верно, НО в данном случае растение маленькое и привыкло ко мху. в моей практике была потеря растений при резкой смене субстрата (например сразу в кору). поэтому я для себя решила не менять мох.
я ни в коем случае никого не агитирую. каждый вибирает для себя приемлимые условия.
удачи
я ни в коем случае никого не агитирую. каждый вибирает для себя приемлимые условия.
удачи

- Arlet
- Новичок
- Контактная информация:
У мене теж є від цього постачальника маленький фал. стюартіана, прийшов більше року назад ще меньшою кнопкою і також в моху, я його пересадила в кору. Росте
В "Мегамаркеті" купила класний субстрат для орхідей : соснова кора невеличкої фракції + вугілля +мох, думаю асконопсисеку в ньому буде добре.

В "Мегамаркеті" купила класний субстрат для орхідей : соснова кора невеличкої фракції + вугілля +мох, думаю асконопсисеку в ньому буде добре.
- Zhaako
- Местный
- Контактная информация:
Arlet, а ваш асконопсис (азиат) в каком субстрате так красиво цвёл? На фото видно кора+мох сверху?
Мои тоже от этого поставщика пришедшие во мху, переселились успешно в кору - растут, некоторые цветут.
Мои тоже от этого поставщика пришедшие во мху, переселились успешно в кору - растут, некоторые цветут.
- Arlet
- Новичок
- Контактная информация:
Zhaako,
мій "азіат" був посаджений в кору мох трохи зверху, поливала (замочувала), як фаленопсис, а висів в корзинці на вікні як ванда, любив сонце
мій "азіат" був посаджений в кору мох трохи зверху, поливала (замочувала), як фаленопсис, а висів в корзинці на вікні як ванда, любив сонце

- Zhaako
- Местный
- Контактная информация:
Arlet, шкода - гарна рослинка була, ще й така примхлива, яка не дуже у всіх зацвітає.
Але раз вам вдалося це чудо зацвісти першого разу, то вдасться і вдруге.
А про кору з мохом я значить добре роздивилась.
Але раз вам вдалося це чудо зацвісти першого разу, то вдасться і вдруге.

А про кору з мохом я значить добре роздивилась.
- Arlet
- Новичок
- Контактная информация:
Дуже сподіваюсь, що зацвіте і ця манюня, коли підросте. А ще я замовила в Култані таку ж, буду сподіватись що хоч цього разу вона буде в наявності, бо вже 2 рази замовляла. А зацвіла вона в мене без особливих примх, навіть один з цвітоносів обгризла якась гусінь, але на бажання зацвісти це не вплинуло